Επιστροφή στις νίκες για τον Παναθηναϊκό

Επιστροφή στις νίκες για τον Παναθηναϊκό

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε 3-0 σετ του Μίλωνα και ξέσπασε μετά την ήττα στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ και τώρα στρέφει την προσοχή στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Ο Παναθηναϊκός έκανε αυτό που έπρεπε κόντρα στον Μίλωνα (3-0) και πλέον στρέφει την προσοχή του στον επαναληπτικό με τη Μακάμπι αλλά και το μεγάλο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Με τη νίκη αυτή ο Παναθηναϊκός έφτασε τους 15 βαθμούς. Ο Μίλωνας από την άλλη έμεινε στους 4 βαθμούς.

Οι «πράσινοι» δεν άφησαν κανένα περιθώριο αντίδρασης στον Μίλωνα και ήταν μπροστά στο σκορ σε όλη τη διάρκεια του πρώτου σετ , το οποίο κατέκτησαν εύκολα με σκορ 25-17. Στο δεύτερο σετ ο Μίλωνας μπήκε πιο δυνατά και δυσκόλεψε τον Παναθηναϊκό αρχικά αλλά το τριφύλλι ανέκτησε και πάλι τον έλεγχο του σετ και επιβλήθηκε άνετα με 25-18 παίρνοντας το σετ και έκανε το 2-0.

Με δύο σερί μπλοκ του Μούχλια ο Μίλωνας προηγήθηκε με 2-5 στο τρίτο σετ. Ο Παναθηναϊκός μείωσε στον πόντο με μπλοκ του Στάλεκαρ με τον Μίλωνα να προσπερνά και πάλι με τρεις. Ο Παναθηναϊκός έφτασε στο 18-17 με μπλοκ του Ρανγκέλ με της ομάδα της Νέας Σμύρνης να κάνει την ανατροπή για το 20-22 με μπλοκ του Λάππα και άουτ επίθεση του Χαράλαμπου Ανδρεόπουλου. Ο Παναθηναϊκός στο τέλος είχε πιο καθαρό μυαλό και έκανε δικό του και το τρίτο σετ με 25-23 και πήρε μια καθαρή νίκη με 3-0 σετ.

Τα σετ 3-0 (25-17, 25-18, 25-23)

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ