Χόρνερ – «Χρωστάμε στον Λατίφι Red Bull για μια ζωή»

Χόρνερ – «Χρωστάμε στον Λατίφι Red Bull για μια ζωή»

Ο Κρίστιαν Χόρνερ σχολίασε με χιούμορ το ατύχημα που έδωσε την ευκαιρία στον Μαξ Φερστάπεν να πάρει το πρωτάθλημα της Formula 1.

O Λίους Χάμιλτον λίγο πριν το τέλος του αγώνα φαινόταν ότι θα είναι ο Παγκόσμιος πρωταθλητής στην Formula 1 για το 2021, όμως το ατύχημα του Νίκολα Λατίφι άλλαξε τα δεδομένα.

Αμέσως μετά το ατύχημα μπήκε στην πίστα το αυτοκίνητο ασφαλείας και ο Μαξ Φερστάπεν της Red Bull βρέθηκε σε απόσταση αναπνοής από τον Βρετανό πιλότο και στον τελευταίο γύρο κατάφερε να τον περάσει και να πάρει την νίκη.

Το αφεντικό της Red Bull Κρίστιαν Χόρνερ, σχολίασε με χιούμορ αυτό το περιστατικό λέγοντας πως χρωστάνε στον Λατίφι Red Bull για μια ζωή.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Κρίστιαν Χόρνερ: 

«Χρωστάμε στον Λατίφι Red Bull για μια ζωή. Θα του στείλουμε σίγουρα προμήθειες για πάντα. ρειαζόμασταν λίγη βοήθεια από τους Θεούς της Formula 1 στους τελευταίους γύρους και ήρθε. Ευχαριστούμε τον Λατίφι για την είσοδο του αυτοκινήτου ασφαλείας. Φωνάζαμε στους αγωνοδίκες να αφήσουν να τρέξουν οι οδηγοί για να μην τελειώσει το πρωτάθλημα με αυτοκίνητο ασφαλείας και έκαναν σωστά που το επέτρεψαν. Αξίζουν συγχαρητήρια στον Μαξ, έκανε μια καταπληκτική σεζόν και φυσικά συγχαρητήρια στον Χάμιλτον, γιατί ήταν ένας καταπληκτικός αντίπαλος και η κλάση του δίνει ακόμη μεγαλύτερη αξία στο πρωτάθλημα του Μαξ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ