Ιακωβίδης – «Με αρκετούς συναθλητές μου ματώσαμε υπό τις ίδιες συνθήκες»

Ιακωβίδης – «Με αρκετούς συναθλητές μου ματώσαμε υπό τις ίδιες συνθήκες»

Ο Θοδωρής Ιακωβίδης τιμήθηκε από τον ΠΣΑΤ για τη στάση του μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

O Θοδωρής Ιακωβίδης τιμήθηκε από τον ΠΣΑΤ για την στάση σου μετά τον αποκλεισμό του στους Ολυμπιακούς αγώνες του Τόκιο 2020 και για την κατάθεση ψυχής που έκανε σχετικά με όσα αντιμετωπίζουν οι Έλληνες αθλητές.

Στις δηλώσεις του μετά την βράβευση του από τον ΠΣΑΤ συγκίνησε τους πάντες για μια ακόμη φορά, ενώ όπως τόνισε με πολλούς συναθλητές του πάλεψαν κάτω από τις ίδιες συνθήκες.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Θοδωρής Ιακωβίδης: 

Είμαι λίγο τρακαρισμένος, δεν έχω συνηθίσει να μιλάω μπροστά σε τόσο κόσμο. Ευχαριστώ τον ΠΣΑΤ για την τιμή που μου κάνει να με βραβεύσει. Αυτό το βραβείο για μένα αποτελεί τη μεγαλύτερη τιμή. Για πολλούς είναι ένα μικρό, άψυχο, μεταλλικό αντικείμενο, αλλά για μένα κρύβει όλα τα νοήματα του κόσμου».

«Θέλω να το αφιερώσω στους συναθλητές μου στην Εθνική ομάδα, γιατί εσείς μπορεί να μάθατε για τον Ιακωβίδη αλλά έχω αρκετούς συναθλητές από το 2010 που βρίσκομαι στην Εθνική ομάδα που παλέψαμε υπό τις ίδιες συνθήκες, ματώσαμε, ιδρώσαμε, ηττηθήκαμε, νικήσαμε, μα πάνω από όλα ονειρευτήκαμε και δώσαμε το 100% τους εαυτού μας. Το αφιερώνω σε όλα αυτά τα παιδιά, που θα ήθελα να είναι εδώ μαζί μας, αλλά δεν είναι και τους προπονητές μας, τον Βαλέριο Λεωνίδη και τον Λεωνίδα Σαμπάνη που φτιάξανε αυτή την ομάδα που πλέον δεν υπάρχει, αλλά θα τους κουβαλάω πάντα στην ψυχή μου. Ευχαριστώ τον Θεό που τους γνώρισα και τους είχα συναθλητές και συνοδοιπόρους».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ