Βαρύ το κλίμα για Τζόκοβιτς στη Μελβούρνη

Βαρύ το κλίμα για Τζόκοβιτς στη Μελβούρνη

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς επειδή είναι ανεμβολιάστος πήρε ειδική άδεια για να ταξιδέψει στην Μελβούρνη για να παίξει στο Australian Open και αυτό έχει προκαλέσει μεγάλες αντιδράσεις.

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς δεν έχει κάνει το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού και έλαβε ειδική άδεια για να ταξιδέψει στην Μελβούρνη για να πάρει μέρος στο Australian Open.

Η απόφαση αυτή έχει ξεσηκώσει τόσο τους Αυστραλούς, οι οποίοι πέρασαν μια πολύ δύσκολη καραντίνα και είδαν με καλό μάτι αυτή την απόφαση, ωστόσο υπάρχουν αντιδράσεις και γενικά από σύνολο του αθλητισμού. Μάλιστα τα μέσα της Αυστραλίας τονίζουν πως το κοινό δεν θα είναι και τόσο φιλικό απέναντι στον Τζόκοβιτς.

Θεατές, αθλητές, εργαζόμενοι, ακόμα και τα ball kids άνω των 12 θα πρέπει να έχουν εμβολιαστεί πλήρως για να μπουν στις εγκαταστάσεις της διοργάνωσης, ενώ έχουν μείνει εκτός όσοι τενίστες έχουν εμβολιαστεί με το Sputnik, καθώς δεν είναι εγκεκριμένο στην Αυστραλία.

Ο Πιέρ Ουγκ Ερμπέρ, κάτοχος πέντε Grand Slam τίτλων στο διπλό, που όντας ανεμβολίαστος δεν ταξίδεψε στη Μελβούρνη και μίλησε για το συγκεκριμένο θέμα λέγοντας: «Δεν με πείραξε, δεν είναι κάτι που με σόκαρε. Δε νομίζω να είναι ο μόνος που πήρε εξαίρεση. Δεν θα ήθελα, πάντως, να είμαι στη θέση του όταν κατεβεί από το αεροπλάνο, διότι δεν θα λάβει υποδοχή που θα ταίριαζε σε Νο.1. Για να πάρεις εξαίρεση, θα πρέπει να έχεις σοβαρούς λόγους. Μετά, όμως, από το αυστηρό πρωτόκολλο που έζησα πέρυσι στην Αυστραλία, περίμενα ότι η απάντηση θα ήταν όχι».

Ο διευθυντής του Australian Open δήλωσε ότι υπήρξαν 26 αιτήσεις για εξαίρεση και έγιναν δεκτές μόνο πέντε, ενώ  για τον Τζόκοβιτς είπε ότι εκείνος θα αποφασίσει αν θα αποκαλύψει για ποιον λόγο πήρε εξαίρεση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ