Νεκρός διάσημος πρωταθλητής του μποξ στην πρώτη γραμμή του Ουκρανικού πολέμου

Νεκρός διάσημος πρωταθλητής του μποξ στην πρώτη γραμμή του Ουκρανικού πολέμου

Ο Oleg Prudky, ένας νεαρός Ουκρανός πυγμάχος έπεσε νεκρός στο πεδίο της μάχης υπερασπιζόμενος την πατρίδα απέναντι στην Ρωσία.

Η φρίκη του πολέμου στην Ουκρανία συνεχίζεται μετά την στρατιωτική εισβολή της Ρωσίας με πολλούς στρατιώτες να έχουν σκοτωθεί και ανάμεσα τους και ένας ο Ουκρανός πρωταθλητής της πυγμαχίας Oleg Prudky.

Ο 30χρονος Ουκρανός πυγμάχος βρισκόταν στην πρώτη γραμμή του πολέμου υπερασπιζόμενος τα εδάφη της χώρας μετά την στρατιωτική εισβολή της Ρωσίας. Μάλιστα ο Όλεγκ ανήκε στις ειδικές δυνάμεις της αστυνομίας του Τσερκάσι.

Ο πρώην πυγμάχος, που αγωνίστηκε στο World Series of Boxing , ήταν πρωταθλητής της χώρας του, καθώς και μέλος της ουκρανικής ομάδας Otamans. Αγωνίστηκε σε πολλά διεθνή τουρνουά από τις χαμηλότερες κατηγορίες που εκπροσωπούσαν την Ουκρανία, συμπεριλαμβανομένων των Ευρωπαϊκών Πρωταθλημάτων. Ο Prudky, ένας εξαιρετικά ελαφρύς, δεν αγωνίστηκε ποτέ επαγγελματικά, αλλά αγωνίστηκε στο WSB, παίζοντας ερασιτεχνική και επαγγελματική πυγμαχία.

Η Cherasky Boxing Federation της με μια ανάρτηση της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έγραψε χαρακτηριστικά: «Μια άλλη τραγωδία στην πυγμαχική μας οικογένεια. Ένας από τους καλύτερους πυγμάχους από την περιοχή Cherkasy, ο Oleg Prudky, πέθανε στην Ανατολή. Η οικογένεια πυγμαχίας της περιοχής Cherkasy εκφράζει τα ειλικρινή και θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους φίλους. Αναπαύσου εν ειρήνη!».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ