«Ασημένιος» ο Στέφανος Ντούσκος στο Ευρωπαϊκό

«Ασημένιος» ο Στέφανος Ντούσκος στο Ευρωπαϊκό

Το ασημένιο μετάλλιο κατέκτησε ο Στέφανος Ντούσκος στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κωπηλασίας.

Για εκατοστά του δευτερολέπτου απώλεσε το χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κωπηλασίας του Μονάχου ο Στέφανος Ντούσκος. Ο «χρυσός» Ολυμπιονίκης του Τόκιο, στον τελικό του σκιφ, στο Ευρωπαϊκό, κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο με χρόνο 07:15.01 κι ενώ ο Ολλανδός Μέλβιν Τβέελαρ κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο με 07:14.72 μετά από απίστευτο ντεμαράζ.

Η κούρσα ήταν συγκλονιστική, αφού αρχικά ο Ντούσκος πήγαινε μαζί με τον Γερμανό Όλιβερ Τσάιντλερ, για να μείνει στη δεύτερη θέση στα 1.000 μέτρα και εν συνεχεία τρίτος, όταν ο Ολλανδός Μέλβιν Τβέελαρ έκανε αντεπίθεση.

Διαβάστε επίσης: Μεταγραφή – έκπληξη ο Ολυμπιακός – Εκλεισε Ελληνοαμερικανό από το NCAA!

Στα τελευταία 100 μέτρα οι τρεις τους (Τσάιντλερ, Ντούσκος, Τβέελαρ) έδιναν «μάχη» για τις θέσεις στο βάθρο, για να μείνει πίσω και εκτός βάθρου ο πρώτος στο μεγαλύτερο μέρος της κούρσας Γερμανός, αφού το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε με αντεπίθεση στα τελευταία μέτρα ο Βούλγαρος Κρίστιαν Βασίλεφ με 07:16.37.

Στην 4η θέση τερμάτισε ο Όλιβερ Τσάιντλερ από τη Γερμανία με 07:19.67, στην 5η ο Βρετανός Γκρεμ Τόμας με 07:25.32 και στην 6η ο Μπαστιάν Σέχερ από τη Δανία με 07:35.43.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ