Με ρεκόρ στον τελικό των 50μ ελεύθερο ο Γκολομέεβ (vid)

Με ρεκόρ στον τελικό των 50μ ελεύθερο ο Γκολομέεβ (vid)

Με ρεκόρ προκρίθηκε στον αυριανό (17/8) τελικό των 50μ ελεύθερο ο Κριστιάν Γκολομέεβ

Την καλύτερη φετινή του επίδοση στα 50μ. ελεύθερο σημείωσε ο Κριστιάν Γκολομέεβ, στους ημιτελικούς του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος κολύμβησης της Ρώμης, παίρνοντας παράλληλα το εισιτήριο για τον αυριανό (17/8, 19:00) τελικό.

Ο Έλληνας πρωταθλητής τερμάτισε τρίτος στην πρώτη ημιτελική σειρά με 21.76 και πέρασε με τον έκτο χρόνο συνολικά. Θα έχει έτσι την ευκαιρία να διεκδικήσει ένα μετάλλιο για τρίτη διαδοχική διοργάνωση, μετά το ασημένιο της Γλασκώβης το 2018 και το χάλκινο στη Βουδαπέστη πέρυσι.

Διαβάστε επίσης: Μεγάλη ανατροπή με Ρονάλντο!

Ο Βρετανός Μπεν Πράουντ, που τον Ιούνιο στη Βουδαπέστη αναδείχθηκε πρωταθλητής κόσμου στο αγώνισμα, επιβεβαίωσε τον τίτλο του φαβορί, πετυχαίνοντας την κορυφαία επίδοση των ημιτελικών με 21.40. Τον ακολούθησαν ο Ολλανδός Τομ Ντε Μπουρ και ο Ιταλός Λορέντζο Τζατσέρι (αμφότεροι με 21.72), ο επίσης Ιταλός Λεονάρντο Ντεπλάνο με 21.73 και ο Γάλλος Μαξίμ Γκρουσέ με 21.75, ενώ την οκτάδα συμπλήρωσαν ο Ουκρανός Βλάντισλαβ Μπούκοφ (21.91) και ο Πολωνός Πάβελ Γιούρασεκ (21.92).

Όπως γίνεται αντιληπτό από τους χρόνους των ημιτελικών, πίσω από τον Πράουντ οι υπόλοιποι βρίσκονται πολύ κοντά και η μάχη των μεταλλίων είναι ορθάνοιχτη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ