Πλησιάζει στα μετάλλια ο Χρήστου στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κολύμβησης

Πλησιάζει στα μετάλλια ο Χρήστου στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κολύμβησης

Ο Απόστολος Χρήστου πέρασε στον τελικό των 100μ ύπτιο στο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κολύμβησης κάνοντας μάλιστα τη δεύτερη καλύτερη επίδοση.

Το πρώτο… διαδικαστικό βήμα προς τη διεκδίκηση ακόμη ενός μεταλλίου στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κολύμβησης της Ρώμης, έκανε ο Απόστολος Χρήστου.

Ο νικητής των 50μ. ύπτιο πέρασε άνετα στους βραδινούς (20:52) ημιτελικούς των 100μ. ύπτιο, πετυχαίνοντας με 53.78 τη δεύτερη επίδοση των προκριματικών, πίσω μόνο από τον μεγάλο του αντίπαλο, τον Ιταλό πρωταθλητή κόσμου Τόμας Τσέκον, που έκανε 53.71.

Διαβάστε επίσης: O Μπερνάρντ αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες του μετά το χθεσινό φιλικό της Σαρίγια και μπαίνει στο αεροπλάνο (pic)

Καλή εμφάνιση με ατομικό ρεκόρ πραγματοποίησε ο Θοδωρής Ανδρεόπουλος, ο οποίος τερμάτισε σε 55.63 και κατετάγη 20ος, μένοντας για λίγο εκτός ημιτελικών (ο τελευταίος που πέρασε, ο Ουκρανός Ολεξάντρ Ζελτιάκοφ, έκανε 55.49).

Αντίθετα, απογοητευτική ήταν η παρουσία του Βαγγέλη Μακρυγιάννη, που έμεινε πολύ μακριά από τις δυνατότητές του και με 55.77 κατετάγη 25ος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ