«Για τους καλύτερους Μεσογειακούς Παράκτιους Αγώνες της ιστορίας στο Ηράκλειο»

«Για τους καλύτερους Μεσογειακούς Παράκτιους Αγώνες της ιστορίας στο Ηράκλειο»

Συνάντηση του προέδρου της ΔΕΜΑ, Νταβίντε Τιτζάνο με τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, παρουσία του προέδρου της ΕΟΕ, Σπύρου Καπράλου

Συνάντηση με τον πρόεδρο της Διεθνούς Ένωσης Μεσογειακών Αγώνων, Νταβίντε Τιτζάνο και τον γενικό γραμματέα της ΔΕΜΑ, Ιάκωβο Φιλιππούση, παρουσία του προέδρου της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, Σπύρου Καπράλου, είχε την Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2022 στην Αθήνα ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, ο πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής των 3ων Μεσογειακών Παράκτιων Αγώνων «Ηράκλειο 2023», Νίκος Νταμπακάκης και ο Εκτελεστικός Διευθυντής, Νίκος Προβιάς.

 

Αντικείμενο της συνάντησης ήταν η εξαιρετική πρόοδος της προετοιμασίας της μεγάλης αθλητικής γιορτής των χωρών της Μεσογείου, που θα φιλοξενηθεί τον Σεπτέμβριο του 2023 στην Κρήτη.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: Συνέχεια στο ευρωπαϊκό ταξίδι, στην Ελβετία

 

Ο πρόεδρος της ΔΕΜΑ μίλησε για την πρόθεση να είναι οι αγώνες στο Ηράκλειο οι καλύτεροι στην ιστορία των Παράκτιων διοργανώσεων και ο Υφυπουργός Αθλητισμού διαβεβαίωσε ότι η Πολιτεία έχει εξασφαλίσει κάθε απαραίτητη προϋπόθεση για την οργανωτική επιτυχία τους.

 

«Η χώρα μας έχει αποδείξει στο παρελθόν, αλλά και πρόσφατα με μια σειρά από μεγάλα αθλητικά γεγονότα, ότι φέρνει σε πέρας κάθε αποστολή της με μεγάλη επιτυχία. Άλλωστε, έχουμε έτοιμες τις εγκαταστάσεις στο Karteros Beach Sports Center και ήδη διοργανώνουμε μια σειρά από σπουδαία αθλητικά γεγονότα και θα ακολουθήσουν πολλά ακόμα μέχρι το Σεπτέμβριο», επισήμανε ο κ. Αυγενάκης.

 

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής υπογράμμισε την αρμονική συνεργασία της Οργανωτικής Επιτροπής των 3ων Μεσογειακών Παράκτιων Αγώνων «Ηράκλειο 2023» με τη ΔΕΜΑ σημειώνοντας πως «κοινός στόχος είναι η επιτυχημένη διοργάνωση των Αγώνων, παρότι η προετοιμασία τους γίνεται εν μέσω μιας δύσκολης οικονομικής συγκυρίας. Όλοι μαζί θα επιτύχουμε».

 

Οι 3οι Μεσογειακοί Παράκτιοι Αγώνες «Ηράκλειο 2023» θα διεξαχθούν τον ερχόμενο Σεπτέμβριο στο Karteros Beach Sports Center, στην πισίνα του ΕΑΚΗ, αλλά και στους Δήμους Χερσονήσου και Μαλεβιζίου, με τη συμμετοχή αθλητών από τις 26 χώρες-μέλη της ΔΕΜΑ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ