Σπουδαία διάκριση για την κόρη του Νίκου Γκάλη! (vid)

Σπουδαία διάκριση για την κόρη του Νίκου Γκάλη! (vid)

Μια πολύ μεγάλη διάκριση στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα στο Ορλάντο των ΗΠΑ κέρδισε η ελληνική αποστολή στο cheerleading με την κόρη του τεράστιου αθλητή Στέλλα, να είναι μέλος της.

Την 5η θέση στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα του Ορλάντο των ΗΠΑ κατέλαβε η ελληνική αποστολή στο cheerleading. Μάλιστα εκ των μελών της ομάδας είναι και η κόρη του θρυλικού καλαθοσφαιριστή Νίκου Γκάλη, Στέλλα.

Διαβάστε επίσης: Αμφίβολος ο Μόντριτς για τον τελικό του Κυπέλλου

Η αποστολή της εθνικής μας μάλιστα έφτασε από τις ΗΠΑ, στο αεροδρόμιο των Σπάτων με την υποδοχή να είναι θερμή, με χορούς και τραγούδια.

Η Στέλλα Γκάλη μιλώντας στην κάμερα της ΕΡΤ, τόνισε την άκρως επιτυχημένη παρουσία της Εθνικής μας

Η κόρη του παλαίμαχου θρύλου είπε συγκεκριμένα τα εξής: «Είμαστε όλοι πάρα πολύ χαρούμενοι και περήφανοι που εκπροσωπήσαμε τη χώρα μας. Τα αισθήματα αυτή τη στιγμή είναι αμέτρητα, ειδικά τώρα που φτάσαμε μετά από όλη αυτή την κούραση και όλα αυτά που έχουν ετοιμάσει οι άνθρωποί μας, είναι απλά απίστευτα».

Αξίζει να σημειωθεί πως το 2022 η Εθνική μας ομάδα στο Cheerleading κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που διεξήχθη στην Αθήνα (το δεύτερο σερί).

Μεταξύ των κοριτσιών που πανηγύρισαν για αυτή τη μεγάλη επιτυχία ήταν και η Στέλλα Γκάλη φυσικά, την οποία ο Νίκος Γκάλης παραοκολούθησε με καμάρι στις κερκίδες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ