Ο καταδικασμένος για σεξουαλική κακοποίηση Λάρι Νάσαρ μαχαιρώθηκε στη φυλακή από συγκρατούμενό του

Ο καταδικασμένος για σεξουαλική κακοποίηση Λάρι Νάσαρ μαχαιρώθηκε στη φυλακή από συγκρατούμενό του

Ο άλλοτε γιατρός της εθνικής ομάδας ενόργανης γυμναστικής των ΗΠΑ, Λάρι Νάσαρ, ο οποίος κρίθηκε ένοχος για σεξουαλική κακοποίηση αθλητριών και εκτίει ποινή πολυετούς φυλάκισης, μαχαιρώθηκε από συγκρατούμενό του σε ομοσπονδιακή φυλακή της Φλόριντα.

Ο άλλοτε γιατρός της εθνικής ομάδας ενόργανης γυμναστικής των ΗΠΑ, Λάρι Νάσαρ, ο οποίος κρίθηκε ένοχος για σεξουαλική κακοποίηση αθλητριών και εκτίει ποινή πολυετούς φυλάκισης, μαχαιρώθηκε από συγκρατούμενό του σε ομοσπονδιακή φυλακή της Φλόριντα, όπως μεταδίδει το «Associated Press». Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Νάσαρ δέχθηκε μαχαιριές στην πλάτη και το στήθος την Κυριακή (9/7), κατά τη διάρκεια ενός καυγά, και νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση στο νοσοκομείο. Το ρεπορτάζ του «Associated Press» δεν έχει επιβεβαιωθεί ως τώρα από επίσημη πηγή.

Διαβάστε επίσης: Στην Ελλάδα για τον Ολυμπιακό ο Ιμπόρα

Ο Νάσαρ καταδικάστηκε το 2018 σε συνολική ποινή 175 ετών κάθειρξης, μετά από σειρά καταγγελιών νεαρών αθλητριών ότι, εκμεταλλευόμενος τη θέση του στην ομοσπονδία, τις κακοποίησε σεξουαλικά. Αηάμεσα στις καταγγέλουσες ήταν οι «χρυσές» Ολυμπιονίκες Σιμόν Μπάιλς, Αλι Ράισμαν και ΜακΚέιλα Μοράνεϊ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ