Ο Καραλής «αποχαιρέτησε» τη σεζόν με 5.65μ

Ο Καραλής «αποχαιρέτησε» τη σεζόν με 5.65μ

Το φινάλε της σεζόν βρήκε τον Εμμανουήλ Καραλή στην 5η θέση με άλμα 5.65μ

Η σεζόν ολοκληρώθηκε σήμερα (10/09) για τον Εμμανουήλ Καραλή στην πόλη Βέσελ της Γερμανίας, όπου με άλμα στα 5.65μ κατέλαβε την 5η θέση στο επί κοντώ.

Ο Έλληνας πρωταθλητής πέρασε με τη δεύτερη προσπάθεια τα 5.45μ, στη συνέχεια άφησε το 5.55μ, για να περάσει με την τρίτη τα 5.65μ. Ο πήχης στη συνέχεια πήγε στα 5.75 μ, ύψος δεν κατάφερε να ξεπεράσει.

Διαβάστε επίσης: Ο Γιόβετιτς «ξέρανε» τον Ντεσπότοφ με τρομερό γκολ στο 90΄+6΄

Ο άλτης του Χάρη Καραλή μπαίνει πλέον σε περίοδο ξεκούρασης μετά τους 17 αγώνες από τον περασμένο Μάιο όπου έκανε την πρώτη του παρουσία στη σεζόν μέχρι και σήμερα.

Η επόμενη χρονιά περιλαμβάνει πολλές και σημαντικές προκλήσεις όπως οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Παρισιού και το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Ρώμης, ενώ τον χειμώνα υπάρχει το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Γλασκόβης.

Ο 24χρονος το 2023 βελτίωσε το ατομικό του ρεκόρ στον ανοιχτό στίβο στα 5.82μ, ενώ στη χειμερινή περίοδο πέτυχε πανελλήνιο ρεκόρ με 5.86μ. και κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού της Κωνσταντινούπολης.

Νικητής στο σημερινό street event ήταν ο Αμερικανός, Ματ Λούντβιγκ με 5.75μ και ακολούθησε με το ίδιο ύψος ο Πιοτρ Λίσεκ (Πολωνία).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ