Παγκόσμιο Κύπελλο Αθήνας: Εξαιρετικός και στην «αυλαία» ο Μάρκος, 4η θέση στα 200μ. ελεύθερο

Παγκόσμιο Κύπελλο Αθήνας: Εξαιρετικός και στην «αυλαία» ο Μάρκος, 4η θέση στα 200μ. ελεύθερο

Ο Δημήτρης Μάρκος ολοκλήρωσε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την ελληνική παρουσία.

Με ακόμη μία σπουδαία εμφάνιση από τον Δημήτρη Μάρκο, ολοκληρώθηκε η ελληνική παρουσία στο Παγκόσμιο Κύπελλο κολύμβησης, που φιλοξενήθηκε επί τρεις ημέρες στο κλειστό κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ. Ο Ελληνας πρωταθλητής με μία ακόμη εξαιρετική προσπάθεια πήρε την τέταρτη θέση στα 200μ. ελεύθερο με 1:48.15, χάνοντας για λίγο την τρίτη θέση από τον Αμερικανό Κίεραν Σμιθ (1:48.03).

Ο Μάρκος ολοκλήρωσε το μίτινγκ με μία δεύτερη θέση (στα 800μ.) και δύο τέταρτες (200μ. και 400μ.), αφήνοντας πολλές υποσχέσεις για τη σεζόν που μόλις ξεκίνησε.

Νικητής της κούρσας ήταν ο Λιθουανός Ντάνας Ράπσις με 1:45.72, με δεύτερο τον Αυστραλό Μαξιμίλιαν Τζουλιάνι που έκανε 1:47.18.

Η Μαρίλεια Δρασίδου αγωνίστηκε στον τελικό των 50μ. πρόσθιο, όπου με 31.98 κατέλαβε την έβδομη θέση. Νικήτρια ήταν η Λιθουανή παγκόσμια πρωταθλήτρια, Ρούτα Μεϊλουτίτε, με 30.23, με την έκπληξη να έρχεται από τη Σιομπάν Χόγκι από το Χονγκ Κονγκ, η οποία με 30.36 πήρε τη δεύτερη θέση, σε ένα αγώνισμα πολύ μακριά από αυτά που την έχουμε συνηθίσει (100μ. και 200μ. ελεύθερο).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ