Περηφάνια αλλά και οργή στον Ολυμπιακό

Περηφάνια αλλά και οργή στον Ολυμπιακό

Σε αναμονή για την αντίδραση της Πολιτείας στον Ολυμπιακό μετά τις «βόμβες» Κουντούρη – Μια «γροθιά» με τον κόσμο της ομάδας

Ο Μιχάλης Κουντούρης έβγαλε στη… σέντρα την Πολιτεία για όσα συμβαίνουν (και) στον ερασιτεχνικό αθλητισμό αναφέροντας τα δύο μέτρα και δύο σταθμά όπου διαμορφώνουν αθέμιτο ανταγωνισμό με την ανοχή (στην καλύτερη) των αρμοδίων.

Το θέμα της φοροδιαφυγής που έφερε στην επιφάνεια ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού φέρνει την Κυβέρνηση προ των ευθυνών της, τον υφυπουργό Αθλητισμού και τον υπουργό Οικονομικών. Κανείς πλέον δεν μπορεί να λέει ότι δεν ξέρει.

Διαβάστε επίσης: Μόνο το χέρι δεν σήκωσε σαν τον Διαμαντίδη… (vid)

Δύο μέρες μετά την συνέντευξη Τύπου του Μιχάλη Κουντούρη και ακόμη ουδείς αρμόδιος από την Κυβέρνηση δεν έχει πάρει θέση. Για ένα τόσο σοβαρό θέμα, την ώρα μάλιστα που είναι στην ημερησία διάταξη η φοροδιαφυγή την οποία η Κυβέρνηση διαλαλεί πως θα πατάξει! Η οργή στις τάξεις των ανθρώπων του Ολυμπιακού είναι ξεκάθαρη, το ίδιο και στους οπαδούς που είναι μια «γροθιά» με τον σύλλογο. Αυτή άλλωστε είναι και η μεγάλη δύναμη του Ολυμπιακού.

Την ώρα που όλοι όσοι αγαπούν τον δαφνοστεφανωμένο έφηβο δεν μπορούν να κρύψουν την περηφάνια τους για τις τεράστιες επιτυχίες του συλλόγου που τον κατατάσσουν στην πρώτη θέση των πολυαθλητικών συλλόγων της Ευρώπης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ