Επίσημο: Ο Γιαννακόπουλος στο «τιμόνι» του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού

Επίσημο: Ο Γιαννακόπουλος στο «τιμόνι» του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είναι και επίσημα πρόεδρος του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού.

Στο κλειστό «Παύλος Γιαννακόπουλος» τα μέλη του συλλόγου συγκάλεσαν ΓΣ και ψήφισαν για τη νέα διοίκηση με το ψηφοδέλτιο του ιδιοκτήτη της ΚΑΕ να είναι το μοναδικό.

Η διαδικασία ξεκίνησε με καθυστέρηση μισής ώρας, μια και έπρεπε να ενημερωθούν ταμειακώς τα μέλη που θα ελάμβαναν μέρος στις εκλογές και στη συνέχεια το λόγο πήρε ο Θανάσης Γιαννακόπουλος.

Ο ιστορικός παράγοντας του Παναθηναϊκού τόνισε μεταξύ άλλων: «Θέλω να σας πω δυο λόγια από την καρδιά μου. Εγώ που είμαι ένας από εσάς, θα κάνω τα πάντα ώστε ο Παναθηναϊκός να επιστρέψει… Για αυτό πήρα ο μικρόφωνο, πρώτα θα μιλήσει ο λαός. Και εγώ μαζί σας! Δεν πρέπει να υπάρχουν στην Παναθηναϊκή οικογένεια ριψάσπηδες. Χρειάζεται να πιστέψουμε στην Παναθηναϊκή ιδέα, ώστε να μεγαλουργήσει και πάλι. Δώστε κουράγιο στον Δημήτρη έχει μεγάλα όνειρα και μεγάλες σκέψεις. Είναι μεγάλο το εγχείρημα που αναλαμβάνει. Παίρνει στα χέρια του τη μάνα του λόχου. Σε οποιοδήποτε μέρος της Ελλάδας και αν βρίσκονται οι Παναθηναϊκοί τους αγαπώ».

Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ο οποίος αναφέρθηκε στα σχέδια του για το σύλλογο, στάθηκε στη σύμβαση που έχει υπογραφεί ανάμεσα στον Ερασιτέχνη και την ΠΑΕ για την παραχώρηση του γηπέδου της Λεωφόρου και επεσήμανε ότι από τη Δευτέρα θα ξεκινήσει τις διαδικασίες για την αποπληρωμή των χρεών του Παναθηναϊκού Α.Ο.

Ψήφισαν 217 μέλη με τους 211 να ψηφίζουν το ψηφοδέλτιο του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, ενώ υπήρξε ένα άκυρο και πέντε λευκά.

Την ερχόμενη Δευτέρα αναμένεται να γίνει η πρώτη συνεδρίαση ώστε να συσταθεί σε σώμα το Δ.Σ.

Τα μέλη του ψηφοδελτίου είναι οι: Γιώργος Μοιρέας, Παναγιώτης και Πέτρος Μπίτσος, Θεόδωρος Συνοδινός, Σωτήρης Νίκας, Στέφανος Αυγουλέας, Αλέξανδρος Έλληνας, Βασίλης Παυλόπουλος, Παναγιώτης Μπόμης,Τάκης Μαλακατές και Βασίλης Παρθενόπουλος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ