Σπουδαία επιτυχία: Πλατανιώτη και Μαλκογεώργου στους Ολυμπιακούς Αγώνες!

Σπουδαία επιτυχία: Πλατανιώτη και Μαλκογεώργου στους Ολυμπιακούς Αγώνες!

Η Ευαγγελία Πλατανιώτη και η Σοφία Μαλκογεώργου «σφράγισαν» την πρόκρισή τους στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού, στο αγώνισμα του ντουέτου

Αγχος, πίεση, αγωνία, αλλά τέλος καλό, όλα καλά!

Η Ευαγγελία Πλατανιώτη και η Σοφία Μαλκογεώργου «σφράγισαν» σήμερα την πρόκρισή τους στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού, στο αγώνισμα του ντουέτου, έστω κι χρειάστηκε να περιμένουν την ολοκλήρωση του τελικού στο ελεύθερο ομαδικό για να «φιξάρουν» το εισιτήριο για την «Πόλη του Φωτός».

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: Γιατί το πλεονέκτημα έδρας περνάει από το ΣΕΦ…

Ειδικά για την Πλατανιώτη, που επιστρέφει την Κυριακή (11/2) από την Ντόχα με ένα χρυσό και ένα ασημένιο μετάλλιο στο σόλο, θα ήταν κρίμα κι άδικο να ολοκληρώσει το καλύτερο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της καριέρας της χωρίς την εξασφάλιση της τέταρτης προσωπικής συμμετοχής της σε Ολυμπιακούς Αγώνες.

Οι δηλώσεις της στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ φανερώνουν το μέγεθος της αγωνίας, αλλά και της ανακούφισης: «Από την ώρα που ολοκληρώθηκε ο αγώνας μας στο ντουέτο, δεν έχω σταματήσει να γελάω από χαρά και ικανοποίηση. Μου έφυγε ένα τεράστιο βάρος, αυτός ο αγώνας ήταν πάρα πολύ σημαντικός και κομβικός από όλες τις πλευρές. Όλα τα προγράμματα που παρουσίασαν οι ομάδες ήταν εξαιρετικά δύσκολα και απαιτητικά.

Κρινόταν και το εισιτήριο για την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες, κάτι που δεν ήταν καθόλου εύκολο. Δεν είχαμε δουλέψει πάρα πολύ το ντουέτο, αλλά νομίζω πως η εμφάνισή μας ήταν εξαιρετική. Έχουμε πολλά ακόμα να δώσουμε και πιστεύουμε πάρα πολύ στον εαυτό μας στο Παρίσι. Η πρόκριση ασφαλώς και μας δίνει άλλον «αέρα». Νομίζω ότι αν είχαμε ανεβάσει λίγο περισσότερο τον βαθμό δυσκολίας, θα κατακτούσαμε και μετάλλιο. Πρώτος μας στόχος ήταν βεβαίως το εισιτήριο για το Παρίσι, αν ερχόταν και το μετάλλιο δεν θα λέγαμε όχι, αλλά η πρόκριση προείχε».

Για τη Σοφία Μαλκογεώργου τα συναισθήματα είναι ακόμη πιο έντονα, αφού η συμμετοχή της στο Παρίσι θα είναι η παρθενική της καριέρας της σε Ολυμπιακούς Αγώνες: «Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενες, για εμένα θα είναι η πρώτη μου συμμετοχή σε Ολυμπιακούς Αγώνες. Αποτελεί όνειρο ζωής και είμαι πολύ περήφανη γι΄ αυτό.

Ευχαριστώ πάρα πολύ την Ευαγγελία που με έχει βοηθήσει αφάνταστα. Έχουμε δέσει πάρα πολύ ως ντουέτο. Καταφέραμε σε κάθε μας εμφάνιση να εκτελέσουμε σωστά το πρόγραμμά μας χωρίς λάθος και πλέον θέλουμε να δουλέψουμε ακόμα περισσότερο με το βλέμμα στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Πλέον μας περιμένει πολλή δουλειά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ