Ολυμπιακός: Υπέγραψε μνημόνιο συνεργασίας με τον Ερυθρό Αστέρα για τα 100 και τα 80 χρόνια ζωής αντίστοιχα

Ολυμπιακός: Υπέγραψε μνημόνιο συνεργασίας με τον Ερυθρό Αστέρα για τα 100 και τα 80 χρόνια ζωής αντίστοιχα

Την Τρίτη (18/6) ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, Μιχάλης Κουντούρης, υπέγραψε μνημόνιο συνεργασίες με τον αντίστοιχο του Ερυθρού Αστέρα για τους εορτασμούς των 100 ετών των Πειραιωτών και των 80 της ομάδας από τη Σερβία.

Στο Βελιγράδι βρέθηκε το πρωί της Τρίτης (18/6) ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, Μιχάλης Κουντούρης.

Εκεί, υπέγραψε μνημόνιο συνεργασίας με τον αντίστοιχο του Ερυθρού Αστέρα για τους εορτασμούς των 100 ετών των Πειραιωτών και των 80 της ομάδας από τη Σερβία.

Διαβάστε επίσης: «Ο Ολυμπιακός είναι η Ρεάλ της Ελλάδας» – Αποκαλύψεις Μεντιλίμπαρ για το ρόστερ της νέας σεζόν

Η σχετική ανάρτηση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού αναφέρει:

«Υπογραφή μνημονίου συνεργασίας στο Βελιγράδι ενόψει του εορτασμού των 100 ετών του Ολυμπιακού και των 80 ετών του Ερυθρού Αστέρα. Αδέρφια για πάντα!»

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού:

Ιστορικό πρωτόκολλο συνεργασίας υπέγραψαν ο Ολυμπιακός και ο Ερυθρός Αστέρας, ενόψει των εορτασμών των 100 και 80 χρόνων των δύο συλλόγων, αντίστοιχα, το 2025. Την Τρίτη (18/6) το μεσημέρι, ο Πρόεδρος του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π., Μιχάλης Κουντούρης, έδωσε το «παρών» σε εκδήλωση στο Βελιγράδι, ανακοινώνοντας μαζί με τον Πρόεδρο του Ερυθρού Αστέρα, Ζβέζνταν Τέρζιτς, τη συμφωνία συνεργασίας.

«Να ισχυροποιήσουμε τους ιστορικούς δεσμούς των δύο συλλόγων»

Στον χαιρετισμό που απηύθυνε, Ο Πρόεδρος του Θρύλου, κ. Κουντούρης, ανέφερε: «Καλησπέρα σε όλους,

Είναι μεγάλη χαρά και τιμή που βρισκόμαστε σήμερα εδώ. Όπως γνωρίζετε, η χρονιά που ακολουθεί έχει ιστορική σημασία τόσο για τον Ολυμπιακό που συμπληρώνει 100 χρόνια ζωής, όσο και για τον Ερυθρό Αστέρα που φτάνει τα 80 χρόνια ιστορίας.

Οι δύο σύλλογοι διαχρονικά είναι άρρηκτα συνδεδεμένοι τόσο σε διοικητικό όσο και σε οπαδικό επίπεδο, με μια τεράστια λαϊκή βάση που τους ενώνει και τους ακολουθεί παντού. Κάθε παιχνίδι μεταξύ Ολυμπιακού και Ερυθρού Αστέρα είναι μια πραγματική γιορτή, με συνθήματα και τραγούδια των φιλάθλων μας. Τα ερυθρόλευκα χρώματά μας, η αγωνιστική κυριαρχία μας σε εγχώριο και ευρωπαϊκό επίπεδο, το πάθος, είναι στοιχεία που ενώνουν δύο κορυφαίες πολυαθλητικές ομάδες, που κάθε χρόνο διεκδικούν και κατακτούν τίτλους. Η ιστορία των δύο συλλόγων γράφεται από τους τίτλους!

Αυτούς τους ιστορικούς δεσμούς θέλουμε να τους ισχυροποιήσουμε περαιτέρω για τα επόμενα χρόνια, σε όλα τα επίπεδα.

Για αυτό και σήμερα, ανακοινώνουμε την υπογραφή ενός μνημονίου συνεργασίας, το οποίο έχει πολύπλευρη σημασία για τον Ολυμπιακό και τον Ερυθρό Αστέρα, τους δύο ιστορικούς πολυαθλητικούς συλλόγους που στοχεύουν στην ανταλλαγή απόψεων, την ακόμα καλύτερη επικοινωνία και κοινές δράσεις που δεν θα επικεντρώνονται αποκλειστικά στο αθλητικό κομμάτι. Σκοπός είναι, να υπάρχει και ανθρωπιστική, κοινωνική διάσταση με την απαραίτητη προώθηση των δράσεων μέσω των κοινωνικών δικτύων».

«Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό, συμμετείχε σε πέντε ευρωπαϊκούς τελικούς αυτή τη σεζόν»

Από την πλευρά του, ο Πρόεδρος του Ερυθρού Αστέρα, Ζβέζνταν Τέρζιτς, υπογράμμισε, μεταξύ άλλων: «Ό,τι είναι ο Ολυμπιακός στην Ελλάδα, είναι ο Ερυθρός Αστέρας στη Σερβία. Πρόκειται για τους δύο πιο επιτυχημένους συλλόγους σε Ελλάδα και Σερβία, οι οποίοι βρίσκονται στους πιο διάσημους στην Ευρώπη. Δύο σύλλογοι με φιλία, μια φιλία που δεν υφίσταται τυχαία. Θα ήθελα να συγχαρώ τους φίλους μου στον Ολυμπιακό, καθώς συμμετείχαν σε πέντε ευρωπαϊκούς τελικούς τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, ενώ κατέκτησαν τα περισσότερα τρόπαια στα πέντε βασικά ομαδικά αθλήματα».

Υπογραφή μνημονίου συνεργασίας στο Βελιγράδι, ενόψει του εορτασμού των 100 χρόνων του Ολυμπιακού και των 80 του Ερυθρού Αστέρα!

Όσον αφορά στη συμφωνία συνεργασίας, ο Ολυμπιακός και ο Ερυθρός Αστέρας επισημοποιούν δημόσια την προηγούμενη αθλητική, εκπαιδευτική και επιχειρηματική συνεργασία, με αμοιβαία συμφωνημένα συμφέροντα βελτίωσης της επικοινωνίας, περιεχομένου προγράμματος, ανταλλαγής γνώσεων και εμπειριών, κοινή δράση στον τομέα του αθλητισμού, διαχείρισης αθλητισμού, πρωτοβουλίες, σχέσεις με το κοινό, δράσεις, εκστρατεύοντας κοινωνικά υπεύθυνη συμπεριφορά και συμβολή στη βιώσιμη ανάπτυξη.

Ο Ολυμπιακός και ο Ερυθρός Αστέρας, ως αθλητικοί σύλλογοι, επιβεβαιωμένοι σε ευρωπαϊκό και παγκόσμιο επίπεδο, συμφωνούν ότι οι δραστηριότητες, οι προσδιορισμοί και τα οράματά τους συμπίπτουν στον τομέα του αθλητισμού, του αθλητικού περιβάλλοντος σε εγχώριο και διεθνές επίπεδο και στη λειτουργία του γενικού καλό και δημόσιο συμφέρον.

Η αμοιβαία συναίνεση πηγάζει από τη συνεργασία των δραστηριοτήτων και την επικοινωνία, η οποία είναι συνεχής, την αλληλοϋποστήριξη και κατανόηση, το επίπεδο εμπιστοσύνης, που επιτυγχάνεται και τη διατήρηση της εταιρικής σχέσης και φιλίας αθλητισμού-επιχειρήσεων.

Υπό την έννοια και το πλαίσιο των παραπάνω, ο Ολυμπιακός και ο Ερυθρός Αστέρας έχουν συμφέρον να βελτιώσουν τη συνεργασία αθλητικού-επιχειρείν μέσω κοινής δράσης, με προβλεπόμενο στόχο το συνεργιστικό αποτέλεσμα.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ