Γέμελος : «Ευχαριστούμε τον κ. Μαρινάκη, στόχος το 60ο»

Γέμελος : «Ευχαριστούμε τον κ. Μαρινάκη, στόχος το 60ο»

Ο Ολυμπιακός σάρωσε στο πανελλήνιο πρωτάθλημα κολύμβησης κερδίζοντας τον τίτλο και στους άνδρες και στις γυναίκες και στη γενική βαθμολογία. Ο επικεφαλής προπονητής του τμήματος κολύμβησης του συλλόγου, Νίκος Γέμελος, ήταν φυσικά πανευτυχής για το τρεμπλ, το οποίο αφιέρωσε στον πρόεδρο του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, Μιχάλη Κουντούρη. Ευχαρίστησε επίσης την ΠΑΕ Ολυμπιακός και τον Βαγγέλη Μαρινάκη […]

Ο Ολυμπιακός σάρωσε στο πανελλήνιο πρωτάθλημα κολύμβησης κερδίζοντας τον τίτλο και στους άνδρες και στις γυναίκες και στη γενική βαθμολογία. Ο επικεφαλής προπονητής του τμήματος κολύμβησης του συλλόγου, Νίκος Γέμελος, ήταν φυσικά πανευτυχής για το τρεμπλ, το οποίο αφιέρωσε στον πρόεδρο του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, Μιχάλη Κουντούρη.

Ευχαρίστησε επίσης την ΠΑΕ Ολυμπιακός και τον Βαγγέλη Μαρινάκη για τη συνδρομή του στην επιτυχία αυτή.

«Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, Μιχάλης Κουντούρης, μας ζήτησε να κάνουμε αυτό το τρεμπλ. Να κατακτήσουμε τον τίτλο στους Άνδρες, στις Γυναίκες και φυσικά στη Γενική Βαθμολογία. Το καταφέραμε και αυτό το επίτευγμα είναι αφιερωμένο στον πρόεδρό μας. Είμαστε πολύ ευτυχισμένοι, γιατί συνεχίζουμε την παράδοση. Ήδη έχει τεθεί ο στόχος για το επόμενο πρωτάθλημα. Το 60ό θα είναι ακόμα πιο σημαδιακό», είπε αρχικά ο αρχιπροπονητής του Ολυμπιακού και πρόσθεσε:

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω την ΠΑΕ Ολυμπιακός αλλά και συγκεκριμένα τον κ. Βαγγέλη Μαρινάκη που με την συνδρομή του, η ομάδα κολύμβησης του Ολυμπιακού μπορεί να προπονείται στο υψηλότερο επίπεδο και να πετυχαίνουν τις επιδόσεις που έχουν. Ο μεγαλύτερος στόχος μας δεν είναι απλά το 60ό Πρωτάθλημα, αλλά να έχουν και διακρίσεις στους Πανευρωπαϊκούς αγώνες, με συμμετοχή σε τελικούς αλλά και μετάλλια, γιατί ουσιαστικά η Εθνική μας ομάδα απαρτίζεται από τους αθλητές του Ολυμπιακού».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ