Περισσότερα από 1000 παιδιά στο 4ο Piraeus Sports Camp

Περισσότερα από 1000 παιδιά στο 4ο Piraeus Sports Camp

Τα παιδιά αθλούνται και διασκεδάζουν στο Piraeus Sports Camp, που διοργανώνεται για 4η σερί χρονιά από τον Δήμο Πειραιά, με την απόλυτη στήριξη της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Την ευκαιρία να διασκεδάσουν και να αθληθούν υπό τις οδηγίες κορυφαίων προπονητών έχουν τα παιδιά που λαμβάνουν μέρος στο 4ο Piraeus Sports Camp, που διοργανώνει ο Δήμος Πειραιά, με την απόλυτη υποστήριξη της ΠΑΕ Ολυμπιακός. Περισσότερα από 1000 παιδιά λαμβάνουν μέρος στο πρόγραμμα του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Πειραιά, το οποίο διεξάγεται για τέταρτη σερί χρονιά.

Σήμερα (11/07) ο δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης και η Πρόεδρος του Ο.Π.ΑΝ., Σταυρούλα Αντωνάκου, έδωσαν το «παρών» στα Βοτσαλάκια, αλλά και στο Κλειστό Γυμναστήριο «Π. Σαλπέας», όπου πραγματοποιούνται αθλητικές δραστηριότητες του Piraeus Sports Camp και απένειμαν τα διπλώματα συμμετοχής στους μαθητές.

Το 4ο Piraeus Sports Camp διεξήχθη σε τέσσερις περιόδους και πραγματοποιήθηκε σε πέντε κέντρα του Δήμου Πειραιά, καλύπτοντας σχεδόν όλες τις Δημοτικές Κοινότητες. Τα παιδιά που συμμετείχαν διασκέδασαν και έμαθαν τα μυστικά των ποδοσφαίρου, μπάσκετ, κολύμβηση, ποδόσφαιρο σάλας, βόλεϊ και συμμετείχαν σε παιδαγωγικά προγράμματα.

Τη διεξαγωγή των αθλημάτων του Piraeus Sports Camp έχουν αναλάβει προπονητές των ακαδημιών του Ολυμπιακού, ενώ το πρόγραμμα ολοκληρώνεται την Παρασκευή 13 Ιουλίου. Ο Δήμαρχος, Γιάννης Μώραλης, στις δηλώσεις που έκανε στάθηκε στο γεγονός ότι ο Δήμος Πειραιά παρέχει αθλητικές δραστηριότητες σε 1.000 μαθητές της πόλης εντελώς δωρεάν και παράλληλα ευχαρίστησε την ΠΑΕ Ολυμπιακός και τον Βαγγέλη Μαρινάκη για την προσφορά τους στο Δήμο και τα παιδιά της πόλης.

Ο Μώραλης ανέφερε ότι το Piraeus Sports Camp περιλαμβάνει πολλά αθλήματα και διεξάγεται σε πέντε σημεία στην πόλη, ώστε να εξυπηρετούνται όλοι οι δημότες: στα Καμίνια, στην 5η Δημοτική Κοινότητα, στο Κλειστό Γυμναστήριο «Π. Σαλπέας», στα Σχολεία Τζαβέλα και στα Βοτσαλάκια. Χαρακτήρισε επίσης σημαντική την πρωτοβουλία του Δήμου και της ΠΑΕ Ολυμπιακός, να διεξάγεται κάθε χρόνο το Piraeus Sports Camp καθώς όπως ανέφερε, χαίρονται τα παιδιά και οι γονείς.

Επιπλέον ο Δήμαρχος Πειραιά, δήλωσε, ότι  επιδίωξη της Δημοτικής Αρχής, είναι  το Piraeus Sports Camp κάθε χρόνο να  εμπλουτίζεται με περισσότερα αθλήματα και περιόδους, ώστε όσο το δυνατόν περισσότερα παιδιά να μπορούν να απασχολούνται το καλοκαίρι, ειδικά όταν οι γονείς εργάζονται και αναζητούν μια δημιουργική απασχόληση για τα παιδιά  τους. Καταλήγοντας σημείωσε, «ότι μια  δωρεάν απασχόληση αυτού του επιπέδου, σε καλά γήπεδα, με καλούς προπονητές από τον Ολυμπιακό, είναι κάτι που δεν το βρίσκεις εύκολα».

Δηλώσεις για το Piraeus Sports Camp έκανε και η Πρόεδρος του Ο.Π.Α.Ν., Σταυρούλα Αντωνάκου, η οποία αναφέρθηκε επίσης στην καλή συνεργασία με το Δίκτυο Σχολών του Ολυμπιακού και με τον Διευθυντή, Βασίλη  Νάνο. «Φέτος οι συμμετοχές ήταν περισσότερες από κάθε άλλη χρονιά. Χαιρόμαστε να βλέπουμε τα παιδιά μας να αθλούνται, να χαμογελούν. Βελτιωνόμαστε και εμείς σε κάθε διοργάνωση και του χρόνου θα είμαστε ξανά εδώ, να φιλοξενήσουμε πάλι τα παιδιά μας», υπογράμμισε.

Από την πλευρά του ο Διευθυντής του Δικτύου Σχολών του Ολυμπιακού, Βασίλης Νάνος, τόνισε πως το Piraeus Sports Camp είναι μια σπουδαία παροχή από τον Βαγγέλη Μαρινάκη για τους δημότες και τα παιδιά του Πειραιά. «Τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, περισσότερα από 4.000 παιδιά επιλέγουν τα Sports Camp του Δήμου Πειραιά. Είναι μια σημαντική παροχή προς τους γονείς, οι οποίοι ψάχνουν ένα αθλητικό πρόγραμμα για τα παιδιά τους πριν τις καλοκαιρινές τους διακοπές. Θέλουμε τα παιδιά να περνούν ευχάριστα και φυσικά να τους παρέχουμε μια δημιουργική απασχόληση αυτή την περίοδο», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ