Πετρούνιας: «Συγκινήθηκα και αγχώθηκα όταν είδα τις ελληνικές σημαίες»

Ο Λευτέρης Πετρούνιας επέστρεψε από την Ντόχα και πραγματοποίησε δηλώσεις στη δημόσια τηλεόραση, μιλώντας για το μετάλλιο που κατέκτησε, αλλά και τον Άρτουρ Ζανέτι


Πετρούνιας: «Συγκινήθηκα και αγχώθηκα όταν είδα τις ελληνικές σημαίες» | to10.gr

Ο Έλληνας πρωταθλητής μίλησε για την υπόσχεση που είχε δώσει στους Έλληνες, την ιδιαιτερότητα αυτού του μεταλλίου, αλλά και τον μεγάλο του αντίπαλο, Άρτουρ Ζανέτι.

Αναλυτικά όσα είπε:

Δύο «μεταγραφές» παίζουν στο ΣΕΦ με την Ζαλγκίρις

«Σίγουρα θεωρούσα πολύ κρίμα ενώ πιστεύω στον εαυτό μου να χάσουμε μια συμμετοχή σε μια τέτοια διοργάνωση. Έχω υποσχεθεί στους Έλληνες ότι θα συνεχίσουμε το σερί που έχουμε ξεκινήσει από το 2015. Γνωρίζοντας ότι θα μπω στο χειρουργείο, είπαμε να κάνουμε μια τελευταία προσπάθεια. Έπαιξε ρόλο ο προπονητής και το γιατρός μου για να μπω ευχαριστημένος στο χειρουργείο. Ο βρεγμένος τη βροχή δεν τη φοβάται. Πήγα στην Ντόχα μόνο για να διεκδικήσω και πάλι τον τίτλο»

«Το διαφορετικό είναι ότι δεν είχα κάνει κανένα πρόγραμμα, καμία προετοιμασία για αυτό τον αγώνα. Το τελευταίο αγωνιστικό πρόγραμμα ήταν στο ευρωπαϊκό. Από τότε κατευθείαν στον προκριματικό. Ήταν μεγάλο στοίχημα για μένα αυτός ο αγώνας»

«Καταρχάς θέλω να πω δύο πράγματα. Έφτασα σε αυτή τη διοργάνωση χωρίς να έχω καθόλου πίεση. Όταν έφτασα στον αγώνα είδα πολλές ελληνικές σημαίες, είδα περισσότερους από 1000 Έλληνες. Όταν τους είδα αγχώθηκα κάπως και συγκινήθηκα. Μετά την προσγείωσή μουν ήμουν σίγουρος ότι θα τα καταφέρω. Με άγχωσε η προσπάθεια του Βραζιλιάνου ήταν ένας πολύ σημαντικός αντίπαλος».

 

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο