Futsal: Πήρε το ντέρμπι ο Παναθηναϊκός κόντρα στην ΑΕΚ

Futsal: Πήρε το ντέρμπι ο Παναθηναϊκός κόντρα στην ΑΕΚ

Ο Παναθηναϊκός ήταν ο μεγάλος νικητής του ντέρμπι της 8ης αγωνιστικής της Futsal Super League κόντρα στην ΑΕΚ, επικρατώντας με 2-1 και είναι πλέον μόνος πρώτος και αήττητος.

Ο Παναθηναϊκός πήρε μεγάλη νίκη κόντρα στην ΑΕΚ για την 8η αγωνιστική της Futsal Super League αφού επικράτησε με 2-1 των «κιτρινόμαυρων» στο κλειστό του Πανελληνίου στην Κυψέλη και είναι πλέον μόνος πρώτος και αήττητος στον βαθμολογικό πίνακα. Πλέον οι «πράσινοι» είναι στην κορυφή της βαθμολογίας με 22 βαθμούς ενώ η ΑΕΚ που ηττήθηκε για πρώτη φορά φέτος έμεινε στους 19.

Η ΑΕΚ μπήκε πιο δυνατά στο ματς και απείλησε πρώτη ωστόσο ο Παναθηναϊκός ήταν αυτός που προηγήθηκε με γκολ του Παπαευστρατίου λίγα λεπτά πριν το φινάλε του πρώτου μέρους με δεξί διαγώνιο σουτ. Το 1-0 ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου, αφήνοντας τα πάντα ανοιχτά για το δεύτερο 20λεπτο. Ο Παναθηναϊκός μάλιστα είχε χάσει και εξάμετρο πέναλτι στο 0-0.

Στο δεύτερο μέρος, η ΑΕΚ κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση με τον Σκουτέλη και η ισοπαλία φαινόταν ως το πιθανότερο αποτέλεσμα, ενώ είχε και δοκάρι για το 1-2 λίγο αργότερο. Και ενώ όλα έδειχναν ότι το παιχνίδι θα ολοκληρωνόταν ισόπαλο, σε μία επίθεση του Ντάρλα η μπάλα βρήκε σε χέρι στην περιοχή, με τους διαιτητές να σφυρίζουν την εσχάτη των ποινών. Ο Παούρης ανέλαβε την εκτέλεση, έγραψε το 2-1, το οποίο και έμελλε να είναι το τελικό αποτέλεσμα.

Παναθηναϊκός ΑΟ – ΑΕΚ 2-1
Σκόρερς
: Παπαευστρατίου, Παούρης – Σκουτέλης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ