«94 χρόνια ένδοξης και άφθαστης ιστορίας» (pic)

«94 χρόνια ένδοξης και άφθαστης ιστορίας» (pic)

Το μήνυμα του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού για τα 94α γενέθλια του συλλόγου.

Τα γενέθλιά του έχει σήμερα ο Ολυμπιακός, με τους Ερυθρόλευκους να συμπληρώνουν 94 χρόνια ένδοξης ιστορίας. Μια ιστορία γεμάτη χαρές, επιτυχίες και φυσικά τίτλους, με τους Πειραιώτες να έχουν αναδειχθεί σε θρύλο του ελληνικού αθλητισμού.

Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός με μήνυμά του στα social media αναφέρθηκε στα γενέθλια του συλλόγου, ο οποίος όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η ανάρτηση, σήμερα συμπληρώνει: «94 χρόνια ένδοξης και άφθαστης ιστορίας».

Αναλυτικά το μήνυμα: «H 10η Μαρτίου αποτελεί την σημαντικότερη ημερομηνία στην ιστορία του ελληνικού αθλητισμού. Σαν σήμερα πριν από 94 χρόνια γεννήθηκε ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, η ιστορία του οποίου είναι από μόνη της μια υπερβολή.

Σήμερα, εκατομμύρια ανθρώπων σε όλα τα μήκη και πλάτη της Γης γιορτάζουν το μεγαλείο και την ιδέα που πρεσβεύει ο Δαφνοστεφανωμένος Έφηβος.

10 Μαρτίου 1925 – 10 Μαρτίου 2019

94 ΧΡΟΝΙΑ ΕΝΔΟΞΗΣ ΚΑΙ ΑΦΘΑΣΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ

ΖΗΤΩ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!».

Δείτε τη σχετική ανάρτηση:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

H 10η Μαρτίου αποτελεί την σημαντικότερη ημερομηνία στην ιστορία του ελληνικού αθλητισμού. Σαν σήμερα πριν από 94 χρόνια γεννήθηκε ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, η ιστορία του οποίου είναι από μόνη της μια υπερβολή. Σήμερα, εκατομμύρια ανθρώπων σε όλα τα μήκη και πλάτη της Γης γιορτάζουν το μεγαλείο και την ιδέα που πρεσβεύει ο Δαφνοστεφανωμένος Έφηβος. 10 Μαρτίου 1925 – 10 Μαρτίου 2019 94 ΧΡΟΝΙΑ ΕΝΔΟΞΗΣ ΚΑΙ ΑΦΘΑΣΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΖΗΤΩ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ! #Olympiacossfp #olympiacos94  #94LegendaryYears @olympiacosfc @olympiacosbc 🎂

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Olympiacos Piraeus (@olympiacossfp) στις

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ