«Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην οικογένεια του Ολυμπιακού» (pic)

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην οικογένεια του Ολυμπιακού» (pic)

Η Ειρήνη Μαστοράκη με ανάρτησή της στα social media θέλησε να ευχαριστήσει τον Ολυμπιακό αλλά και τη Χριστίνα Τσιλιγκίρη για το έργο που επιτελούν.

Άνθρωποι του Ολυμπιακού με επικεφαλής την Γενική Γραμματέα του συλλόγου, Χριστίνα Τσιλιγκίρη, επισκέφτηκε, την Μεγάλη Παρασκευή, τον Σύλλογο Κρητών Νίκαιας – Αγίου Ιωάννη Ρέντη «Αροδαμός», όπου μοίρασε τρόφιμα χαρίζοντας ζεστασιά και χαμόγελα σε ανθρώπους που το έχουν ανάγκη.

Η φιλανθρωπική δράση «Μη Σταματάς να Βοηθάς» που πραγματοποιείται από τον Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, υπό την αιγίδα της Unesco Πειραιά και Νήσωνη συνεχίστηκε και η αντιπροσωπεία των ερυθρόλευκων είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει μαζί τους ακούγοντας τους προβληματισμούς και τις ανησυχίες τους.

Μετά την επίσκεψη του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού μάλιστα η Ειρήνη Μαστοράκη με ανάρτησή της στα social media θέλησε να ευχαριστήσει τον Ολυμπιακό αλλά και τη Χριστίνα Τσιλιγκίρη.

Δείτε το μήνυμα της: «Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην οικογένεια του Ολυμπιακού για την αγάπη που προσφέρουν απλόχερα στους συνανθρώπους μας !!!

Η φιλανθρωπική δράση «Μη Σταματάς να Βοηθάς» που πραγματοποιείται από τον Ολυμπιακό Σ.Φ.Π., υπό την αιγίδα της Unesco Πειραιά και Νήσων, συνεχίστηκε και την Μεγάλη Παρασκευή, όπου αντιπροσωπεία του Ολυμπιακού, με επικεφαλής την Γενική Γραμματέα του συλλόγου, Χριστίνα Τσιλιγκίρη, επισκέφτηκε, το Σύλλογο Κρητών Νίκαιας – Αγίου Ιωάννη Ρέντη ”Αροδαμός“, μοίρασε τρόφιμα, χαρίζοντας ζεστασιά και χαμόγελα σε ανθρώπους που το έχουν ανάγκη», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της.

Δείτε την ανάρτηση της Ειρήνης Μαστοράκη:

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην οικογένεια του Ολυμπιακού για την αγάπη που προσφέρουν απλόχερα στους συνανθρώπους μας !!!<<…

Δημοσιεύτηκε από Ειρήνη Μαστοράκη στις Σάββατο, 27 Απριλίου 2019

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ