Η ισχύς εν τη ενώσει: Εντυπωσιακά τα νούμερα στην πρώτη μέρα του PAO Alive

Η ισχύς εν τη ενώσει: Εντυπωσιακά τα νούμερα στην πρώτη μέρα του PAO Alive

Τεράστια η κινητοποίηση του κόσμου από χθες στις 8 το βράδυ, όταν και ανακοινώθηκαν οι τραπεζικοί λογαριασμοί για την κατάθεση χρημάτων. Δράσεις σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Αν η αρχή είναι το ήμισυ του παντός, τότε το PAO Alive θα… μεγαλουργήσει. Διότι η πρώτη μέρα ήταν εξαιρετική και η στήριξη του κόσμου μέσα σε λίγες ώρες ήταν συγκλονιστική. Αποδεικνύοντας πως αν όλοι μαζί μπορούν να αλλάξουν τον σύλλογο και να τον οδηγήσουν σε στιγμές δόξας.

Από το πρωί της Παρασκευής (12/7) το τηλεφωνικό κέντρο έχει… σπάσει, καθώς πολλοί καλούν για να μάθουν περισσότερες λεπτομέρειες ή να δηλώσουν τη στήριξή τους. Επιπλέον, οι κινήσεις μέσω των τραπεζών και μέσω του VIVA συνεχίζονται κανονικά και με αμείωτους ρυθμούς.

Παράλληλα, ο Ερασιτέχνης προσέθεσε τους απαραίτητους τραπεζικούς κωδικούς, ώστε να μπορεί ο κόσμος να καταθέσει χρήματα και από το εξωτερικό.

Δράσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι στο πλαίσιο της  Παναθηναϊκής συσπείρωσης και της ανάγκης για όσο το δυνατόν μεγαλύτερη κινητοποίηση από τον κόσμο, όσοι «τρέξουν» το PAO ALIVE θα κάνουν δράσεις στην Αθήνα, στην επαρχία, αλλά και στο εξωτερικό!

«Θα πάμε πόρτα, πόρτα», είναι το κλίμα που υπάρχει αυτή τη στιγμή και δείχνει τη διάθεση όλων για επιτυχημένο αποτέλεσμα. Πρέπει να αναμένουμε σύντομα ανακοινώσεις για δράσεις του PAO ALIVE σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Θυμίζουμε την ανακοίνωση

«Κρατάμε ζωντανό τον Παναθηναϊκό μας!
Έφτασε η ώρα για τα εκατομμύρια των φιλάθλων του μεγαλύτερου ελληνικού Συλλόγου να πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας και να κρατήσουμε ζωντανό τον Παναθηναϊκό μας.

Σε συνέχεια της συνέντευξης Τύπου του Πρόεδρου μας, κ. Δημήτρη Γιαννακόπουλου, η ανταπόκριση των φιλάθλων ήταν μεγάλη, με χιλιάδες να εκφράζουν την επιθυμία να στηρίξουν άμεσα και εμπράκτως την προσπάθεια να κρατήσουμε ζωντανό τον Παναθηναϊκό μας.

Για αυτό το λόγο, και έως ότου γίνει η παρουσίαση την επόμενη εβδομάδα του επίσημου φορέα στήριξής του εγχειρήματος Pao Alive, έχουν ανοιχθεί αρχικώς τέσσερις ειδικοί τραπεζικοί λογαριασμοί με μόνο και αποκλειστικό δικαιούχο τον Παναθηναϊκό Α.Ο. στις τράπεζες ALPHA BANK, ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ, ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ και EUROBANK, καθώς και ειδική ενότητα στο viva.gr, όπου ο καθένας μπορεί να καταθέσει οποιοδήποτε ποσό επιθυμεί ώστε να στηρίξει το εγχείρημα.»

Οι τραπεζικοί λογαριασμοί είναι οι κάτωθι:

ALPHA BANK: GR4601403440344002002002028
Για καταθέσεις από το εξωτερικό ο τραπεζικός κωδικός SWIFT/BIC είναι: CRBAGRAA

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ: GR3801717520 006752146005377
Για καταθέσεις από το εξωτερικό ο τραπεζικός κωδικός SWIFT/BIC είναι: PIRBGRAA

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ: GR7701107210000072110050068
Για καταθέσεις από το εξωτερικό ο τραπεζικός κωδικός SWIFT/BIC είναι: ETHNGRAA

EUROBANK: GR9702600530000790201051423
Για καταθέσεις από το εξωτερικό ο τραπεζικός κωδικός SWIFT/BIC είναι: ERBKGRAA

Παράλληλα λειτουργεί και ειδικό τηλεφωνικό κέντρο στις γραμμές 214 4022566-8, καθημερινά από τις 10.00 – 18.00 όπου οι ενδιαφερόμενοι μπορούν και με αυτόν τον τρόπο να συνεισφέρουν οικονομικά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ