Νέος θάνατος πυγμάχου μετά από αγώνα (vids)

Νέος θάνατος πυγμάχου μετά από αγώνα (vids)

Ακόμη ένα σοκ στον χώρο της πυγμαχίας με τον Ούγκο Σαντιγιάν να αφήνει την τελευταία του πνοή μετά τον αγώνα του με τον Εντουάρντο Χαβιέρ Αμπρέου.

Πριν καν περάσει μία εβδομάδα από τον θάνατο του Μαξίμ Νταντάσεφ, ακόμη ένας θάνατος προκαλεί σοκ στον χώρο της πυγμαχίας.

Ο Ούγκο Σαντιγιάν άφησε την τελευταία του πνοή μετά από το παιχνίδι του με τον Εντουάρντο Χαβιέρ Αμπρέου το οποίο έληξε ισόπαλο με τον Σαντιγιάν να καταρρέει μέσα στο ρινγκ.

Ο μποξέρ σήκωσε τα χέρια πιστεύοντας ότι έχει πάρει τη νίκη όμως δευτερόλεπτα αργότερα έδειξε να ζαλίζεται και να έχει προβλήματα ισορροπίας. Ένα άτομο από τη γωνία του τον βοήθησε να μείνει όρθιος αλλά εκείνος έπεσε στο ρινγκ με τα πόδια του να μην μπορούν να τον κρατήσουν.

Ο πυγμάχος μεταφέρθηκε άμεσα με ασθενοφόρο σε νοσοκομείο στο οποίο του πρόσφεραν τις πρώτες βοήθειες και διαπιστώθηκε ότι έχει αιμάτωμα στον εγκέφαλο. Παρά τις προσπάθειες οι ιατροί δεν μπόρεσαν να τον κρατήσουν στη ζωή.

Αυτό που παραμένει υπό εξέταση είναι το αν οι διοργανωτές τηρούν όλες τις προϋποθέσεις για την διεξαγωγή ενός αγώνα πυγμαχίας, αφού τα κρούσματα θανάτων όλο και πληθαίνουν. Συγκεκριμένα από το 2017 και μετά υπάρχουν τουλάχιστον δυο θάνατοι το χρόνο ενώ υπήρξαν 6 θάνατοι τα προηγούμενα επτά χρόνια.

https://www.youtube.com/watch?v=7KHbg3Q0FtA

https://www.youtube.com/watch?v=hGpqYpFu5X4

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ