Συνεχίζονται οι συναντήσεις Μαυρωτά – Ομοσπονδιών

Συνεχίζονται οι συναντήσεις Μαυρωτά – Ομοσπονδιών

Η ΓΓΑ συζητάει και προσπαθεί να λύσει τα προβλήματα των Ομοσπονδιών ενόψει και της ολυμπιακής χρονιάς που ακολουθεί.

Η Ελλάδα βρίσκεται σε προολυμπιακή χρονιά και η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, μέσω του γγΑ, Γιώργου Μαυρωτά, συνεχίζει τις επαφές με τις Διοικήσεις των Ομοσπονδιών, τόσο για θέματα που αφορούν στην Ολυμπιακή προετοιμασία των αθλητών, όσο και για θέματα που αφορούν λειτουργικά ζητήματα.

Και αυτή την εβδομάδα έγιναν αρκετές ενημερωτικές συναντήσεις του Γενικού Γραμματέα Αθλητισμού Γιώργου Μαυρωτά με τις Διοικήσεις και στελέχη Ομοσπονδιών. Συγκεκριμένα, συναντήθηκε με τις Ομοσπονδίες Τάε Κβο Ντο, Τζούντο, Πετοσφαίρισης, Σκοποβολής και Ιππασίας όπου συζητήθηκαν θέματα προετοιμασίας των αθλητών για το Τόκιο αλλά και διαθεσιμότητας των εγκαταστάσεων, καθώς και θεσμικά ζητήματα που χρήζουν διόρθωσης, αλλά και θέματα ανάπτυξης.

Οι συναντήσεις του γγΑ με τις Ομοσπονδίες θα συνεχιστούν και την επόμενη εβδομάδα, καθώς στόχος του κ. Μαυρωτά, αλλά και του πολιτικου προϊσταμένου του, του Υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, είναι να υπάρχει η καλύτερη δυνατή συνεργασία μεταξύ τους, ώστε όλα τα προβλήματα, είτε να λυθούν είτε να βρεθούν τρόπο αντιμετώπισης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ