ΠΣΑΤ : Αυτοί είναι οι κορυφαίοι αθλητές της χρονιάς (pics)

ΠΣΑΤ : Αυτοί είναι οι κορυφαίοι αθλητές της χρονιάς (pics)

Τους καλύτερους αθλητές για το 2017 τίμησε και βράβευσε ο ΠΣΑΤ στην ετήσια τελετή του που έγινε στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Το 2017 ήταν μία ακόμη καλή χρονιά για τους περισσότερους Έλληνες αθλητές εκ των οποίων οι περισσότεροι κατάφεραν να ξεχωρίσουν και να κατακτήσουν ατομικές ή ομαδικές διακρίσεις. Στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, στην ετήσια λοιπόν τελετή του ΠΣΑΤ, που έγινε για 64η φορά οι αθλητικοί συντάκτες της χώρας επέλεξαν τους κορυφαίους των κορυφαίων.

Τώρα όσον αφορά τις κατηγορίες της βραδιάς το βραβείο του κορυφαίου Έλληνα αθλητή για το 2017 πήγε γι’ ακόμη μία φορά στα χέρια του «άρχοντα των κρίκων», Λευτέρη Πετρούνια, ο οποίος με δηλώσεις ευχαρίστησε την Πολιτεία για τη στήριξη που του παρείχε, ενώ μίλησε με θερμά λόγια για τον προπονητή του και όλους όσους του στάθηκαν στη δύσκολη πορεία προς την κορυφή.

Κορυφαία Ελληνίδα αθλήτρια ψηφίστηκε η Κατερίνα Στεφανίδη, η οποία έκανε δικό της το βραβείο της αντίστοιχης κατηγορίας, με τον πατέρα της να δίνει το «παρών» στη τελετή και να παραλαμβάνει εκ μέρους της την τιμητική διάκριση, αφού αυτή ήταν εκτός Ελλάδος στο Οχάιο των ΗΠΑ.

Τέλος, κορυφαία ομάδα της χρονιάς, ήταν απόλυτα δίκαια η Εθνική Νέων Ανδρών του πόλο που είχε αναδειχτεί Παγκόσμια Πρωταθλήτρια νικώντας Κροάτες και Σέρβους σε ημιτελικά και τελικά αντίστοιχα.

Στις αντίστοιχες κατηγορίες των αθλητών και ομάδων με αναπηρία, στους άνδρες το βραβείο πήρε ο Μιχάλης Σεΐτης, στις γυναίκες η Μαρία Σταματουλά και στις ομάδες αυτή του Goal Ball για άτομα με μειωμένη όραση.

Θυμηθείτε το LIVE της ξεχωριστής τελετής.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ