Α.Σ. Άρης: Διευκρινήσεις για την κάρτα φιλάθλου

Α.Σ. Άρης: Διευκρινήσεις για την κάρτα φιλάθλου

Ενημέρωση του Ερασιτέχνη για την είσοδο του κόσμου στο Κλεάνθης Βικελίδης στο σαββατιάτικο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ

Προαιρετική είναι η έκδοση κάρτας φιλάθλου για το σαββατιάτικο παιχνίδι ανάμεσα στον Άρη και τον ΠΑΟΚ στο Κλεάνθης Βικελίδης. Ο Ερασιτέχνης, πάντως, απεύθυνε κάλεσμα στον κόσμο της ομάδας να τη προμηθευτεί.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Άρη:

«Ο Α.Σ. ΑΡΗΣ ενημερώνει ότι, με δεδομένη την καθυστέρηση αναφορικά με την οριστικοποίηση της τέλεσης του ποδοσφαιρικού αγώνα ΑΡΗ – Π.Α.Ο.Κ., λόγω του θέματος που προέκυψε με τους διαιτητές, η Κάρτα Φιλάθλου είναι προαιρετική για την έκδοση εισιτηρίου, κάτι που ισχύει μόνο για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Αυτό γίνεται για να αποφευχθούν η ταλαιπωρία και ο συνωστισμός, από τη στιγμή που «χάθηκαν» αρκετές μέρες, λόγω της εκκρεμότητας αναφορικά με την τέλεση ή μη της 17ης αγωνιστικής της Super League.

Η Κάρτα Φιλάθλου είναι προαιρετική μόνο για τον αγώνα με τον Π.Α.Ο.Κ. Για τα προσεχή εντός έδρας παιχνίδια της ποδοσφαιρικής ομάδας του ΑΡΗ, μέχρι τη λήξη της αγωνιστικής σεζόν, οι φίλαθλοι πρέπει να την έχουν στην κατοχή τους προκειμένου να προμηθευτούν το εισιτήριό τους.

Υπενθυμίζεται ότι με την αγορά Κάρτας Φιλάθλου ενισχύεται αποκλειστικά ο Α.Σ. ΑΡΗΣ. Η συγκεκριμένη αγορά αποτελεί μία σημαντική οικονομική ανάσα για τον Ερασιτέχνη, ο οποίος είναι ο θεματοφύλακας του συλλόγου και βοηθά τόσο την Π.Α.Ε., όσο και την Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ. Συνεπώς, καλούμε τους φίλους του συλλόγου να προμηθευτούν την Κάρτα παρά το προαιρετικό της αγοράς της για τον αγώνα με τον Π.Α.Ο.Κ.

Ως εκ τούτου, την Πέμπτη 03/01 και την Παρασκευή 04/01, η Κάρτα Φιλάθλου θα διατίθεται κανονικά, από τις 10:00 έως τις 18:00 από τα γραφεία του Α.Σ. ΑΡΗΣ στην Οδό Αλκμήνης 69».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ