Μομφές Γιαννακόπουλου κατά της Κυβέρνησης

Μομφές Γιαννακόπουλου κατά της Κυβέρνησης

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος καυτηρίασε τις ολιγωρίες της Κυβέρνησης για την υλοποίηση της Διπλής Ανάπλασης, στην κοπή της πίτας του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού.

Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος συμπληρώνει 112 χρόνια ζωής και ανήμερα των γενεθλίων, ο Ερασιτέχνης έκοψε την πίτα του. Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ήταν παρών και έλαβε το λόγο, αναφερόμενος στην υλοποίηση της Διπλής Ανάπλασης και κατηγορώντας την Κυβέρνηση ότι υπαναχωρεί.

Αναλυτικά η ομιλία του Δημήτρη Γιαννακόπουλου:

«Καλησπέρα σε όλους, χρόνια πολλά στο σύλλογο, ιδιαίτερη μέρα να έχει άλλα 1000 χρόνια ζωής και δημιουργίας. Πολύ περήφανοι για όσα πετύχαμε στον ερασιτέχνη, αναλάβαμε τα τμήματα στην Α2 ανεβάσαμε όλα τα τμήματα να εδραιωθούμε και να πάρουμε τίτλους. Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους είναι στη διοίκηση και τους αθλητές που φέρνουν τα αποτελέσματα. Υγεία, ευτυχία κι αγάπη σε όλους».

Για την υπόθεση του γηπέδου: «Θα τοποθετηθώ σύντομα. Σήμερα είναι τα γενέθλια, θα ήθελα να πω διαφορετικά πράγματα. Δυστυχώς αυτή τη στιγμή θα πρέπει να συνεργαστούν πάρα πολλοί, οι περισσότεροι έχουν ανταποκριθεί. Θα γίνει μια συνάντηση με τον Πρωθυπουργό για να δω αν υπάρχει πρόθεση να υλοποιηθούν όσα είχε πει ή ήταν μόνο προεκλογικές τοποθετήσεις.

Προσπαθούμε να φτιάξουμε κι άλλο ένα μοντέλο που μπορεί να μην είναι κάτω από την στέγη του Ερασιτέχνη, αλλά από ιδιώτη, αλλά αυτά θα γίνουν με πρωτοβουλίες ιδιωτών και είναι δύσκολες υποθέσεις. Έχουμε μιλήσει για κάποιες αποφάσεις που θα πρέπει να πάρουμε από το καλοκαίρι και θα καταλάβουμε αν η κυβέρνηση θέλει να γίνει αυτό το γήπεδο ή μόνο ο Παναθηναϊκός θέλει να προχωρήσει αυτό το έργο».

Για το ποιες ήταν οι δεσμεύσεις του Πρωθυπουργού: «Οι δεσμεύσεις ήταν πως επειδή δίνουμε την Λεωφόρο, θα είχαμε όλη την χρηματοδότηση του έργου κι όσα χρειάζονται στην μετάβαση στο νέο γήπεδο αυτές ήταν οι δεσμεύσεις και περιμένουμε να τις δούμε να υλοποιούνται. Ποτέ δεν έχω κοροϊδέψει τον κόσμο του Παναθηναϊκού και δεν θα επιτρέψω κανέναν να τον κοροϊδέψει. Το Pao Alive δεν πήγε όπως θα θέλαμε, ο κόσμος δεν είχε την ανταπόκριση που περιμέναμε, αλλά τον δικαιολογώ γιατί δεν υπάρχουν χειροπιαστά πράγματα, ο Δήμος συνεχίζει να είναι θετικός ώστε να γίνει το έργο, η καθυστέρηση δεν τον βρίσκει σύμφωνο. Θέλω να πιστέψω πως το ίδιο θα ακούσω και από τον πρωθυπουργό».

Για το τι δεν έχει τηρηθεί: «Υπήρχαν δεσμεύσεις πως θα υπάρξει χρηματοδότηση όλου του έργου, αλλά και της μεταβατικής φάσης μέχρι να μπούμε στο Βοτανικό. Η κυβέρνηση δεν έχει δείξει διάθεση να κάνει αυτά που έλεγε, με αποτέλεσμα να κάνει πίσω. Θέλω να πιστεύω πως ο Πρωθυπουργός θα καταλάβει πως κανείς δεν νοείται να κοροϊδεύει κανείς 3 εκατομμύρια Παναθηναϊκούς, ούτε καν και ο ίδιος ο Πρωθυπουργός.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ