Συνάντηση Γιαννακόπουλου – Πατούλη για αναβάθμιση της Λεωφόρου!

Συνάντηση Γιαννακόπουλου – Πατούλη για αναβάθμιση της Λεωφόρου!

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού συναντήθηκε με τον Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργο Πατούλη με θέμα συζήτησης την αναβάθμιση της Λεωφόρου, αλλά και το πρότζεκτ του Βοτανικού.

Συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργο Πατούλη είχε ο πρωί της Τετάρτης (5/2) ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος στα γραφεία του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού. Οι δυο άνδρες κάθισαν στο ίδιο τραπέζι με κεντρικό άξονα συζήτησης τις εξελίξεις γύρω από το πρότζεκτ του Βοτανικού, ενώ εν συνεχεία τέθηκε και ζήτημα αναβάθμισης των εγκαταστάσεων στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας.

Ο Γιαννακόπουλος έκανε εκ προοιμίου σαφείς τις προθέσεις του για βελτιστοποίηση και παροχή των καλύτερων δυνατών συνθηκών για τα τμήματα του Αθλητικού Ομίλου που στεγάζονται στην ιστορική έδρα του «τριφυλλιού», ενώ παράλληλα στάθηκε ιδιαίτερα και στην αναβάθμιση του ποδοσφαιρικού γηπέδου.

Παρά το γεγονός πως τη δεδομένη στιγμή, οι «πράσινοι» αγωνίζονται στο ΟΑΚΑ, ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου επισήμανε στον Περιφερειάρχη πως πρέπει να δρομολογηθούν οι απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να σημειωθεί σημαντική αναβάθμιση στο γήπεδο της ποδοσφαιρικής ομάδας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ