Eπιστημονική σύμβουλος του Περιφερειάρχη Αττικής η Ιλεάνα Κλοκώνη

Eπιστημονική σύμβουλος του Περιφερειάρχη Αττικής η Ιλεάνα Κλοκώνη

Η Δρ. Ιλεάνα Κλοκώνη ανέλαβε επιστημονική σύμβουλος Ολυμπιακής Παιδείας, Ιστορίας & Αξιών ανέλαβε στην Περιφέρεια Αττικής.

Επιστημονική σύμβουλος Ολυμπιακής Παιδείας, Ιστορίας & Αξιών ανέλαβε στην Περιφέρεια Αττικής,  πριν από λίγες ημέρες, η Δρ. Ιλεάνα Κλοκώνη.

Ο Περιφερειάρχης Αττικής Γιωργος Πατούλης επέλεξε ένα από τα καλύτερα και πιο καταρτισμένα στελέχη που υπάρχουν στην Ελλάδα σε θέματα Ολυμπιακής Παιδείας για να βοηθήσει στην άσκηση των σχετικών αρμοδιοτήτων του.

Η εμπειρία της Ιλεάνας Κλοκώνη και οι γνώσεις της αναμένεται να βοηθήσουν τον Περιφερειάρχη Αττικής να δημιουργήσει τις υποδομές ώστε η Αττική να γίνει πρότυπο κέντρο Ολυμπισμού και Αξιών προσελκύοντας αναπτυξιακά κάθε ενδιαφερόμενο του αντικειμένου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η κυρία Κλοκώνη έχει ως εκπαιδευτικός σχεδιάσει και υλοποιήσει πάρα πολλά καινοτόμα εκπαιδευτικά προγράμματα Ολυμπισμού, έχει συγγράψει βραβευμένα βιβλία Ολυμπιακής Παιδείας και επίσης έχει δημιουργήσει για την Ελλάδα την Εθνική Ολυμπιακή Ακδημία μαζί με τον Πρόεδρο Ισίδωρο Κούβελο  όπου η επιτυχία τους ξεπέρασε – επι σειρά ετών – κάθε προσδοκία, επιβεβαιώνοντας τον κύριο Κούβελο για την άριστη επιλογή του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ