Κορακάκη: «Είναι αγωνιστικά δίκαιο να αναβληθούν οι Ολυμπιακοί Αγώνες»

Κορακάκη: «Είναι αγωνιστικά δίκαιο να αναβληθούν οι Ολυμπιακοί Αγώνες»

Η Άννα Κορακάκη εξέφρασε την αντίθεσή της με το ενδεχόμενο διεξαγωγής των Ολυμπιακών Αγώνων το ερχόμενο καλοκαίρι, ενώ μίλησε και για τις προτροπές που έχει λάβει από τη Δ.Ο.Ε.

Διαφωνεί η Άννα Κορακάκη με τη διεξαγωγή των Ολυμπιακών Αγώνων το ερχόμενο καλοκαίρι στο Τόκιο, καθώς η εξάπλωση του κορωνοϊού θέτει σε κίνδυνο αθλητών και φιλάθλων.

Η πρωταθλήτρια της σκοποβολής μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό Metropolis 95,5, για τις προτροπές που έχει λάβει από τη Δ.Ο.Ε. να συνεχίσει την προετοιμασία της, ενώ τόνισε πως είναι αγωνιστικά δίκαιο να αναβληθούν οι Ολυμπιακοί Αγώνες καθώς ακόμα δεν έχουν διεξαχθεί μερικά προολυμπιακά τουρνουά.

Δείτε αναλυτικά όλα όσα ανέφερε η Κορακάκη στο Metropolis 95,5:

«Δεν έχω ενημέρωση τι θα γίνει με τους Ολυμπιακούς, η Δ.Ο.Ε. ξεκαθάρισε πως με προτρέπει να συνεχίσουμε την προετοιμασία μας γιατί θα γίνουν κανονικά οι Ολυμπιακοί αγώνες. Δεν είναι μόνο οι αθλητές που έχουν προκριθεί για το Τόκιο, είναι κάποιοι που δεν έχουν προκριθεί γιατί δεν έχουν γίνει τα προολυμπιακά τουρνουά. Είναι πάρα πολλά τα θέματα για τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Είναι αγωνιστικά δίκαιο να πάρουν μια αναβολή οι Ολυμπιακοί Αγώνες. Το πρόβλημα είναι το τώρα γιατί ο ένας μήνας που μένουμε μέσα, οι Ολυμπιακοί είναι σε 4 μήνες και μπορεί τότε να έχει λυθεί το θέμα αλλά το πρόβλημα είναι το τώρα.

Η ΔΟΕ επιμένει να συνεχίσουμε κανονικά αλλά πώς θα γίνει αυτό όταν έχουμε βγει από την κανονικότητά μας; Οι Ρώσοι σκοπευτές της εθνικής ομάδας βρίσκονται σε ένα προπονητικό κέντρο και κάνουν προετοιμασία παρά την καραντίνα. Εγώ θέτω το ερώτημα τι θα γίνει αν υπάρξει κρούσμα μέσα στο Ολυμπιακό Χωριό, θα είμαστε 12.000 άτομα από όλο τον κόσμο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ