Ο Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ τιμά το ιατρικό προσωπικό

Ο Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ τιμά το ιατρικό προσωπικό

Πολύ όμορφη κίνηση από τον Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ προς τους ανθρώπους που μάχονται καθημερινά για την υγεία μας.

Με αφορμή τη σημερινή (12/4) επέτειο των 94 χρόνων από την ίδρυση του συλλόγου, ο πρόεδρος του ΑΣ ΠΑΟΚ, Θανάσης Κατσαρής, εκφράζει με επιστολή του την ευγνωμοσύνη του στους ήρωες της εποχής μας, γιατρούς και νοσηλευτές και με γραπτή δήλωσή του στην ιστοσελίδα του σωματείου προσφέρει δωρεάν εγγραφή στα ανήλικα παιδιά τους, στις ακαδημίες των τμημάτων του.

Η δήλωση του προέδρου του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ, αναφέρει:

«Μέσα σε μία πολύ ιδιόμορφη περίοδο, με την πανδημία να έχει σκεπάσει την παγκόσμια κοινότητα, καλούμαστε να γιορτάσουμε τα 94 Χρόνια από την ίδρυση του ιστορικού Σωματείου μας. Με το πνεύμα στους ανθρώπους στους οποίους φύγανε και το βλέμμα στραμμένο στη μάχη που γίνεται από όλη την ανθρωπότητα εναντίον του φονικού ιού, ο ΠΑΟΚ, ο οποίος έχει μάθει στη μακρόχρονη ιστορία του να παλεύει για τις ανθρώπινες αξίες δε θα μπορούσε να αναλωθεί σήμερα, ανήμερα της επετείου του, σε πομπώδη λόγια, κενά περιεχομένου. Λόγω του ότι ο ΠΑΟΚ, ο οποίος, πρωτίστως, είναι κίνημα ιδεών και φάρος πολιτισμού, χωρίς θριαμβολογίες και χωρίς πολλά λόγια, τιμάει και φέτος την επέτειό του με το «Ο ΠΑΟΚ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ» να έχει τη δική του διάσταση.

Με βάση όλα τα παραπάνω, ο ΠΑΟΚ αποφασίζει και τιμάει τους σύγχρονους ήρωες της πρώτης γραμμής ενάντια στο φονικό ιό, τους ανθρώπους με τις άσπρες και πράσινες μπλούζες, όλους τους επαγγελματίες υγείας του Ε. Σ.Υ., προσφέροντας σε καθέναν από αυτούς για την αγωνιστική περίοδο 2020-2021, που θα ξεκινήσει το Σεπτέμβριο 2020, δωρεάν εγγραφή και συμμετοχή στις Ακαδημίες του Α.Σ. ΠΑΟΚ για τα ανήλικα παιδιά τους. Με την κίνησή μας αυτή, τιμούμε την επέτειο του Σωματείου μας, τους ιστορικούς προγόνους μας, οι οποίοι το ίδρυσαν και το γιγάντωσαν, τιμούμε τον συνάνθρωπό μας που παλεύει για το κοινωνικό σύνολο και πάνω απ’ όλα τιμούμε τον ίδιο τον ΠΑΟΚ, ο οποίος είναι ταυτισμένος με πράξεις αλληλεγγύης στο κοινωνικό σύνολο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ