Η Ε.Γ.Ο. υλοποιεί την πρωτοποριακή δράση «Μένουμε Σπίτι… Η Γυμναστική συνεχίζει δυνατή»

Η Ε.Γ.Ο. υλοποιεί την πρωτοποριακή δράση «Μένουμε Σπίτι… Η Γυμναστική συνεχίζει δυνατή»

Με σημαντική επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή του κόσμου της Γυμναστικής ξεκίνησε η πρωτοποριακή δράση «Μένουμε Σπίτι… Η Γυμναστική συνεχίζει δυνατή», την οποία υλοποιεί διαδικτυακά η Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία.

Πρόκειται για έναν νέο δίαυλο επικοινωνίας με τους αθλητές-αθλήτριες, τους γονείς και τους προπονητές τους, με στόχο την ενεργοποίηση του κόσμου της Γυμναστικής κατά τη διάρκεια της ισχύος των περιοριστικών μέτρων λόγω της νόσου Covid-19.

Στον ειδικό διαδικτυακό σύνδεσμο https://bit.ly/EGO-Menoume-Spiti, που επίσης είναι προσβάσιμος μέσα από τον επίσημο δικτυακό τόπο της Ε.Γ.Ο., http://www.ego-gymnastics.gr, θα αναρτάται συστηματικά πλούσιο υλικό για κάθε άθλημα της Γυμναστικής, υπό την επίβλεψη της Ομάδας Εργασίας που συστήθηκε από την Ε.Γ.Ο. ειδικά για τον συγκεκριμένο σκοπό.

Ο Ολυμπιονίκης της ενόργανης γυμναστικής Λευτέρης Πετρούνιας απεύθυνε το δικό του κάλεσμα προς όλους, ώστε να συμμετάσχουν στη δράση «Μένουμε Σπίτι… Η Γυμναστική συνεχίζει δυνατή» και να συνεχίσουν να εξασκούν το σώμα και το πνεύμα τους, υπό την καθοδήγηση του προπονητικού και επιστημονικού επιτελείου της Ομάδας Εργασίας της Ε.Γ.Ο..

Δείτε το βίντεο – μήνυμα του Λευτέρη Πετρούνια στον παρακάτω σύνδεσμο:
https://www.facebook.com/HellenicGymnasticsFederation/videos/679632199519000/

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ