Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: Τουλάχιστον ο Μπόλονι είχε αμάξι να φύγει...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΤΟ10.gr

Κίνηση-σταθμός για τους αθλητές των κολεγίων στις ΗΠΑ!

Οι αθλητές του NCAA πλέον θα έχουν την δυνατότητα να εκμεταλλεύονται το όνομά τους για να έχουν έσοδα πριν ακόμα ξεκινήσουν την επαγγελματική τους σταδιοδρομία.

Κίνηση-σταθμός για τους αθλητές των κολεγίων στις ΗΠΑ! | to10.gr

Στις ΗΠΑ μπορεί να ανθίζουν πολλά αθλήματα και να υπάρχουν άπειρα παιδιά που αγωνίζονται σε αυτά, όμως το σημαντικότερο πρόβλημα ήταν τι συμβαίνει μετά τα high schools. Γιατί οικονομικά δεν είχαν την δυνατότητα να ζήσουν από το σπορ που αθλούνται ως μαθητές των κολεγίων και έπρεπε να περιμένουν την ολοκλήρωση των σπουδών τους ή την είσοδό τους σε ένα κλαμπ για να έχουν έσοδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δεν ήταν λίγες οι φορές λοιπόν που αναγκαζόντουσαν σε άλλες λύσεις για να βρουν χρήματα, με τα σκάνδαλα να δίνουν και να παίρνουν στην άλλη μεριά του Ατλαντικού. Το ΝCAA  λοιπόν για να το καταπολεμήσει ως ένα σημείο αυτό,  δίνει την δυνατότητα στους αθλητές να εκμεταλλεύονται διάφορες δραστηριότητες προώθησης του ονόματος τους για να έχουν έσοδα.

Μία ανατρεπτική κίνηση που μπορεί να βοηθήσει σημαντικά τους αθλητές, οι οποίοι θα μπορούν να ζήσουν από το σπορ που ασχολούνται μέσω των όποιων συμφωνιών που έχουν προχωρήσει ή από τα social media τους.
Αυτό θα τεθεί σε ισχύ την σεζόν 2021-22, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι τα λεφτά δεν θα έρχονται από τα κολέγιά τους, αλλά από ότι μπορεί κανείς να «κλείσει» από μόνος του.

Latest News

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από