«Ντου» από τους οπαδούς ΠΑΟΚ στη Γ.Σ του Ερασιτέχνη

«Ντου» από τους οπαδούς ΠΑΟΚ στη Γ.Σ του Ερασιτέχνη

Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ διέκοψαν τη Γ.Σ του Ερασιτέχνη και ζήτησαν να συζητηθούν τα πολλά και σημαντικά προβλήματα που αντιμετωπίζει το τμήμα μπάσκετ.

«Βράζει» ο κόσμος του ΠΑΟΚ με την κατάσταση που επικρατεί στο τμήμα μπάσκετ του συλλόγου, με τους «ασπρόμαυρους» οπαδούς να διακόπτουν την Γενική Συνέλευση του Ερασιτέχνη και να ζητούν να συζητηθούν τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει η ΚΑΕ.

Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ το απόγευμα της Τετάρτης βρέθηκαν στο χώρο της θύρας 1 της Τούμπας, όπου πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση του Ερασιτέχνη και διέκοψαν τη διαδικασία, ζητώντας να συζητηθούν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το τμήμα μπάσκετ.

Στη σημερινή Γ.Σ ήταν προγραμματισμένο να γίνει ο απολογισμός των τμημάτων από τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ, Θανάση Κατσαρή. Η διαδικασία ξεκίνησε κανονικά, αλλά μετά από λίγη ώρα διέκοπη, λόγω της εισόδου των οπαδών του Δικεφάλου.

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Θανάσης Κατσαρής, τους ζήτησε να δείξουν κατανόηση και να περιμένουν να ολοκληρωθεί ο απολογισμός των τμημάτων και τους υποσχέθηκε ότι στη συνέχεια θα συζητηθεί το θέμα του μπάσκετ.

Όπως και έγινε, με τους οπαδούς του Δικεφάλου να περιμένουν στον χώρο μέχρι να ολοκληρωθεί η Γ.Σ. Στη συνέχεια άρχισε ξανά η συζήτηση για το τμήμα μπάσκετ, το οποίο βρίσκεται σε οριακή κατάσταση και αντιμετωπίζει τεράστια οικονομικά προβλήματα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ