Αναβλήθηκε η ΓΣ του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού

Αναβλήθηκε η ΓΣ του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού

Οργανωμένοι οπαδοί βρέθηκαν στον «Τάφο του Ινδού» και φώναξαν συνθήματα υπέρ της κατασκευής γηπέδου στη Λεωφόρο.

Αναβλήθηκε όπως ήταν αναμενόμενο, η τακτική Γενική Συνέλευση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, η οποία πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στον «Τάφο του Ινδού». Την απερχόμενη διοίκηση εκπροσώπησε ο αντιπρόεδρος, Στέφανος Αυγουλέας, ο οποίος διαπίστωσε έλλειψη απαρτίας και διέκοψε για την Τρίτη 7 Ιουλίου.

Παρόντες στον χώρο ήταν ελάχιστα μέλη του Συλλόγου, αλλά και ένας αριθμός οργανωμένων οπαδών του Τριφυλλιού. Μόλις ο Αυγουλέας ανακοίνωσε τη διακοπή, οι οπαδοί φώναξαν συνθήματα υπέρ της κατασκευής γηπέδου στη θέση του «Απόστολος Νικολαΐδης», εκφράζοντας την αντίθεση τους για τη συμμετοχή του Παναθηναϊκού στη Διπλή Ανάπλαση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μέχρι τώρα, δεν έχουν εμφανιστεί υποψήφιοι για να εκλεγούν στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Ερασιτέχνη. Το σχήμα υπό την Δημήτρη Γιαννακόπουλο αποχωρεί, παρά τις φήμες δεν έχει σχηματίσει ψηφοδέλτιο με άλλον επικεφαλής και η αβεβαιότητα για το μέλλον κυριαρχεί.

Η νομοθεσία δίνει τη δυνατότητα στο σώμα να ψηφίσει και τη διακοπή της επαναληπτικής ΓΣ για μία ή δύο εβδομάδες, εφόσον δεν προκύψει διοίκηση. Μετά το πέρας της Συνέλευσης, για άλλες 20 μέρες τα μέλη του Συλλόγου μπορούν να συγκροτήσουν διοίκηση, ενώ εάν παρέλθει και αυτό το χρονικό διάστημα, τότε θα ακολουθήσει η λύση του Πρωτοδικείου.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ