Σε πανηγυρικό κλίμα η γενική συνέλευση της ΕΙΟ

Σε πανηγυρικό κλίμα η γενική συνέλευση της ΕΙΟ

Ομόφωνα ψηφίστηκε ο διοικητικός και οικονομικός απολογισμός της ΕΙΟ.

Ολοκληρώθηκε η πρώτη τακτική γενική συνέλευση για την Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία, με τον διοικητικό και οικονομικό απολογισμό να ψηφίζεται ομόφωνα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

Μέσα σε πανηγυρικό κλίμα ολοκληρώθηκε η 1η τακτική γενική συνέλευση της ΕΙΟ για το 2020 όπου 92 εκπρόσωποι ομίλων απ’ όλη τη χώρα – δικαίωμα ψήφου είχαν 119 – ψήφισαν ομόφωνα τον διοικητικό και οικονομικό απολογισμό, καθώς τον ισολογισμό και τα αποτελέσματα χρήσης της ομοσπονδίας για το 2019.

Η συνέλευση έγινε το περασμένο Σάββατο το βράδυ κατόπιν άδειας της υγειονομικής επιτροπής της ΓΓΑ και το ιατρικό πρωτόκολλο
τηρήθηκε κατά γράμμα. Σε αυτό συνέβαλε και η αίθουσα της Περιφέρειας Αττικής Νοτίου Τομέα στην Ναυταθλητική Μαρίνα του Δήμου Καλλιθέας που πρόσφερε στην ΕΙΟ η αντιπεριφερειάρχης Δήμητρα Νάνου.

Σε δύο μέρη χωρίστηκαν οι εργασίες της γενικής συνέλευσης. Το πρώτο αφορούσε τον διοικητικό και οικονομικό απολογισμό και το δεύτερο την ενημέρωση των ομίλων εφ΄ όλης της ύλης. Συγκεκριμένα για τις σχέσεις της ΕΙΟ με την ΓΓΑ και την ΕΟΕ και γι’ αυτό διαβάστηκαν σχετικά έγγραφα.

Επίσης συζητήθηκε η χρηματοδότηση των σωματείων – ένα διαχρονικό αίτημα της ΕΙΟ – η σημασία που έχει οι όμιλοι να δηλωθούν στο μητρώο της ΓΓΑ, καθώς και ότι είναι απαραίτητη η παρουσία δικηγόρου ως προέδρου της εφορευτικής επιτροπής στις εκλογές των ομίλων.

Οι εκπρόσωποι των σωματείων εξέφρασαν την μεγάλη ικανοποίησή τους για την επανέναρξη της αγωνιστικής δραστηριότητάς τους σύμφωνα με το υγειονομικό πρωτόκολλο της ΕΙΟ και της ΓΓΑ και καταχειροκρότησαν τη διοίκηση για τα πεπραγμένα της και την άψογη διαχείριση της την εποχή του κορονοϊού.

Σχολιάστηκε, μάλιστα, το γεγονός ότι στη συνέλευση παρευρέθηκαν τόσοι πολλοί εκπρόσωποι ομίλων, οι οποίοι αψήφισαν τις δύσκολες καιρικές συνθήκες λόγω ζέστης και με την παρουσία τους έδειξαν πλήρη εμπιστοσύνη στην ΕΙΟ ακόμα και για την οργάνωση της εκδήλωσης που ικανοποίησε τους πάντες. Γι’ αυτό και το πανηγυρικό κλίμα που για μια ακόμη φορά αποδεικνύει στην πράξη ότι ο ιστιοπλοϊκός κόσμος είναι ενωμένος σαν γροθιά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ