Φερστάπεν : «Είμαι απίστευτα χαρούμενος, είχαμε μία σωστή στρατηγική»

Φερστάπεν : «Είμαι απίστευτα χαρούμενος, είχαμε μία σωστή στρατηγική»

Την ικανοποίηση του για τη νίκη του και τη στρατηγική της ομάδας του στο Grand Prix του Σίλβερστοουν εξέφρασε ο Μαξ Φερστάπεν.

Την χαρά του και την ικανοποίηση του για την προσπάθεια του επιτελείου που τον οδήγησε στη νίκη εκδήλωσε ο Μαξ Φερστάπεν.

Ο οδηγός της Red Bull πήρε τη πρώτη θέση στο Grand Prix του Σίλβερστοουν και τα πράγματα για εκείνον πήγαν εξαιρετικά, αφού πήρε από νωρίς το προβάδισμα έναντι των αντιπάλων.

Αναλυτικά οι δηλώσεις μετά την μεγάλη νίκη του:

«Δεν το είδα να έρχεται… Μετά το πρώτο σετ σκληρών ελαστικών, φαινόταν ότι ήμασταν πολύ καλοί στη διαχείριση. Είχαμε πολύ ρυθμό και δεν είχα πραγματικά πολλά προβλήματα με τα ελαστικά. Απλώς συνεχίσαμε να πιέζουμε και είναι ένα απίστευτο αποτέλεσμα το να κερδίσω εδώ. Είχαμε μια υπέροχη μέρα. Νομίζω ότι όλα πήγαν καλά, είχαμε τη σωστή στρατηγική. Όλα λειτουργούσαν ομαλά.

Είμαι απίστευτα χαρούμενος που κέρδισα. Μέχρι στιγμής δεν είχαμε πραγματικά την ευκαιρία να πιέσουμε την Mercedes. Σε αυτόν τον αγώνα φάνηκε πως την είχαμε. Προσπάθησα λοιπόν να ασκήσω πίεση ώστε να τους ωθήσω να πιέσουν τα ελαστικά τους και αυτό έκαναν. Τότε έδωσα τον δικό μου ρυθμό και έχτισα το πλεονέκτημα της διαφορά χρόνου μέχρι το τέλος».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ