Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: Γίνεται αντί του Σβάρνα ο Φαν Σιπ να καλεί τον Χνιντ;
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΤΟ10.gr

Στο πλευρό του Πίτι ο Βαζαίος

Τόσο ο Ανδρέας Βαζαίος όσο και ο Κριστιάν Γκολομέεβ θα είναι και φέτος παρόντες στη διοργάνωση, αλλάζοντας όμως ομάδες, ενώ νέο πρόσωπο είναι η Άννα Ντουντουνάκη.

Στο πλευρό του Πίτι ο Βαζαίος | to10.gr

Με τρεις ελληνικές συμμετοχές (όπως και πέρυσι) θα διεξαχθεί η δεύτερη χρονιά της International Swimming League, του επαγγελματικού πρωταθλήματος κολύμβησης, που φέτος θα γίνει σε ειδικές συνθήκες, λόγω της πανδημίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τόσο ο Ανδρέας Βαζαίος όσο και ο Κριστιάν Γκολομέεβ θα είναι και φέτος παρόντες στη διοργάνωση, αλλάζοντας όμως ομάδες, ενώ νέο πρόσωπο είναι η Άννα Ντουντουνάκη. Αντίθετα, εκτός ρόστερ έμεινε για φέτος ο Απόστολος Χρήστου.

Ο Ανδρέας Βαζαίος μεταπηδά από την (χαμηλής δυναμικότητας) DC Trident στην σαφώς υψηλότερων βλέψεων London Roar, την ομάδα της οποίας ηγείται ο Βρετανός σουπερστάρ Άνταμ Πίτι. Από την πλευρά του, ο Κριστιάν Γκολομέεβ αφήνει τους Aqua Centurions (όπου πέρυσι είχε αγωνιστεί μαζί με τον Χρήστου) και θα εκπροσωπήσει φέτος την LA Current. Τέλος, η Άννα Ντουντουνάκη θα κάνει το ντεμπούτο της στην ISL με το σκουφάκι των Tokyo Frog Kings, της μίας από τις δύο καινούριες ομάδες του πρωταθλήματος (η άλλη είναι οι Toronto Titans).

Η φετινή διοργάνωση, λόγω των περιοριστικών μέτρων κατά του κορονοϊού, δεν θα έχει την ίδια μορφή με πέρυσι. Οι δέκα ομάδες θα συγκεντρωθούν στη Βουδαπέστη για ένα κοινό καμπ, από τα μέσα Οκτωβρίου ως τα μέσα Νοεμβρίου, στη διάρκεια του οποίου θα γίνουν τα μίτινγκ της κανονικής περιόδου. Ο τελικός προγραμματίζεται για την τελευταία εβδομάδα του Δεκεμβρίου, με πιθανότερο τόπο διεξαγωγής το Τόκιο.