Μιτάκης : Τέταρτος στο παγκόσμιο του Μαϊάμι

Μιτάκης : Τέταρτος στο παγκόσμιο του Μαϊάμι

Ο Γιάννης Μιτάκης πραγματοποιεί πολύ καλή εμφάνιση ως τώρα στο παγκόσμιο του Μαϊάμι στα ΦΙΝΝ όπου καταλαμβάνει την τέταρτη θέση.

Σε εξέλιξη βρίσκεται στο Μαϊάμι το παγκόσμιο Κύπελλο με την συμμετοχή επτά Ελλήνων ιστιοπλόων. Μέχρι τώρα την καλύτερη εμφάνιση πραγματοποιεί στα ΦΙΝΝ ο Γιάννης Μιτάκης, ο οποίος μετά και την 6η ιστιοδρομία είναι 4ος στην γενική κατάταξη με 28 βαθμούς σε σύνολο 26 σκαφών.

Στις τελευταίες τρεις ιστιοδρομίες, ο πρωταθλητής μας τερμάτισε στις θέσεις 10, 10, 6 και είναι κοντά στον πρώτο Βρετανό Ζ. Σκοτ, ο οποίος έχει 12 βαθμούς. Στα 470 οι Παναγιώτης Μάντης-Παύλος Καγιαλής άρχισαν να ανεβαίνουν. Στις δύο τελευταίες κούρσες ήταν πολύ καλοί τερματίζοντας 5οι και 3οι αντίστοιχα και μετά από 6 ιστιοδρομίες είναι 12οι με 51 βαθμούς σε σύνολο 37 σκαφών.

Στις γυναίκες οι Μαρία Μπόζη – Ραφαηλίνα Κλωναρίδου τερμάτισαν στις θέσεις 9 και 3 και μετά από 6 κούρσες είναι 11ες με 51 βαθμούς μεταξύ 33 σκαφών. Στα Λέιζερ Ράντιαλ μετά και την 5η κούρσα η Βασιλεία Καραχάλιου είναι 14η με 74 βαθμούς και η Αθανασία Φακίδη 43η με 129 βαθμούς σε σύνολο 68 σκαφών.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ