Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: Ο Μπόλονι διέψευσε την διάψευση της ΠΑΕ ΠΑΟ. Να τα λέμε και αυτά...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΤΟ10.gr

Πανελλήνια ρεκόρ ο Παπακώστας και η Σπανοσωτηροπούλου

Εξαιρετικές επιδόσεις των Ελλήνων τοξοβόλων, με δύο πανελλήνια ρεκόρ να καταρρίπτονται στο Ολυμπιακό Προπονητήριο «Ευαγγελία Ψάρρα».

Πανελλήνια ρεκόρ ο Παπακώστας και η Σπανοσωτηροπούλου | to10.gr

Γι’ ακόμη ένα Σαββατοκύριακο συνεχίστηκαν οι εξαιρετικές επιδόσεις των Ελλήνων τοξοβόλων, με δύο πανελλήνια ρεκόρ να καταρρίπτονται στο Ολυμπιακό Προπονητήριο «Ευαγγελία Ψάρρα» στον αγώνα Β΄ Κατηγορίας, Μικρών Ηλικιακά Κατηγοριών και Αναπτυξιακού Χαρακτήρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

O Θοδωρής Παπακώστας πέτυχε πανελλήνιο ρεκόρ στο barebow ανδρών. Ο αθλητής του ΑΣΚΟ Ηλιούπολης Πάνδαρος με 598 πόντους κατέρριψε το προηγούμενο του Εμμανουήλ Παπαλεξανδράκη με 592 από τον προηγούμενο μήνα. Ο Παπακώστας είχε 14 10άρια και 4 κεντρικά, συγκεντρώνοντας 283 πόντους στον πρώτο γύρο βολών και 315 στο δεύτερο.

Πανελλήνιο ρεκόρ είχαμε και στις Παγκορασίδες Β στο Ολυμπιακό Τόξο από την Παναγιώτα Σπανοσωτηροπούλου του ΑΟΠ Ερμή με 680. Το προηγούμενο ανήκε στην Σιλένα Πατρινοπούλου του ΣΟΑ ΑΣΟΕΕ με 669, από τις 21 Μαΐου του 2017.

Οι αγώνες συνεχίζονται και το επόμενο Σαββατοκύριακο στο Ολυμπιακό Προπονητήριο «Ευαγγελία Ψάρρα» με αγώνα Ανοιντού Χώρου Β΄ Κατηγορίας και Αναπτυξιακού Χαρακτήρα.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από