Δίδυμο-«φωτιά» Σάκκαρη – Αγγελίνου στο padel! (vids)

Δίδυμο-«φωτιά» Σάκκαρη – Αγγελίνου στο padel! (vids)

Η κορυφαία τενίστρια της χώρας μας το Σάββατο έπαιξε padel έχοντας στο πλευρό της τον επικεφαλής της ακαδημίας τένις του Ολυμπιακού.

Η Μαρία Σάκκαρη ολοκλήρωσε τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις στα τουρνουά της WTA και επέστρεψε στην Αθήνα, για να ξεκουραστεί και στη συνέχεια να προετοιμαστεί ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν.

Η κορυφαία τενίστρια της χώρας μας το απόγευμα του Σαββάτου βρέθηκε στη Γλυφάδα και είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει τις ικανότητές της στο padel. Ένα άθλημα που μοιάζει πάρα πολύ με το τένις, όπου τα πηγαίνει περίφημα η Μαρία Σάκκαρη και βρίσκεται στις… παρυφές του Top-20.

Η 25χρονη μάλιστα είχε στο πλευρό της τον Θοδωρή Αγγελίνο. Τον επικεφαλής του ακαδημίας τένις του Ολυμπιακού και έναν από τους σημαντικότερους Ελληνες τενίστες της περασμένης δεκαετίας. Ο Αγγελίνος με τις σπουδαίες επιτυχίες του κράτησε ψηλά την ελληνική σημαία, πριν ξεπεταχτεί ο Τσιτσιπάς και… σαρώσει τα πάντα στο διάβα του.

Η Σάκκαρη μάλιστα το απόγευμα του Σαββάτου ανέβασε στα social media τα σχετικά βίντεο από το παιχνίδι που έδωσε έχοντας ως παρτενέρ του Αγγελίνο.

Δείτε τα βίντεο:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ