Αναβλήθηκε για τον Απρίλιο το Προολυμπιακό τουρνουά της Ευρώπης

Αναβλήθηκε για τον Απρίλιο το Προολυμπιακό τουρνουά της Ευρώπης

Μία ακόμη ανατροπή αυτόν τον μήνα σε αγωνιστικό πλάνο της διεθνούς επιτραπέζιας αντισφαίρισης εξαιτίας των επιδράσεων από την πανδημία Covid-19.

Μία ακόμη ανατροπή αυτόν τον μήνα σε αγωνιστικό πλάνο της διεθνούς επιτραπέζιας αντισφαίρισης εξαιτίας των επιδράσεων από την πανδημία Covid-19. Το διοικητικό συμβούλιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης του αθλήματος (ETTU) αποφάσισε να αναβάλλει το Ευρωπαϊκό Προολυμπιακό τουρνουά του απλού.

Είχε προγραμματιστεί να γίνει στη Λισαβόνα στο διάστημα 10 με 14 Φεβρουαρίου 2021 και η νέα ημερομηνία, στην οποία ορίστηκε, είναι από τις 21 μέχρι τις 25 Απριλίου. Θυμίζουμε ότι είναι η δεύτερη, μέσα σε λίγες ημέρες, αλλαγή στο πολύ σημαντικό event, καθώς πρόσφατα ανέλαβε το European Olympic Singles Qualification η πορτογαλική πρωτεύουσα από τη Μόσχα, στην οποία επρόκειτο από πέρσι να διεξαχθεί. Δεν αλλάζει φυσικά το γυμναστήριο, στο οποίο θα φιλοξενηθούν οι αγώνες και είναι το δημοτικό Odivelas Lisbon.

Όπως αναφέρει στη σημερινή της ανακοίνωση η ETTU έλαβε υπόψη την επιβεβαίωση από την παγκόσμια ομοσπονδία (ITTF) ότι τα Προολυμπιακά τουρνουά στις διάφορες ηπείρους (Continental Qualification) μπορούν να ολοκληρωθούν πριν από τις 30 Απριλίου 2021, τη συνεχιζόμενη δύσκολη κατάσταση με τον κορωνοϊό σε όλη την Ευρώπη, όπως και τα αιτήματα από τις εθνικές ομοσπονδίεις-μέλη της ν’ αγωνιστούν αργότερα.

* Δεν μπόρεσε να δώσει συνέχεια στην προχτεσινή πρώτη νίκη της στην Μπουντεσλίγκα 1 η Γκρενζάου του Γιάννη Σγουρόπουλου. Για τη 14η αγωνιστική του κορυφαίου πρωταθλήματος ηττήθηκε το απόγευμα εκτός έδρας με 3-0 από την Γκράνβετερμπαx. Έμεινε στους δύο βαθμούς και στον βυθό της βαθμολογίας. Στη θέση 1 της ομάδας του αγωνίστηκε για πολλοστή φορά ο 21χρονος άσος και κάμφθηκε με 3-1 σετ από τον Σλοβένο Ντένι Κοζούλ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ