Τέλη Φεβρουαρίου τα αποκαλυπτήρια της νέας Εθνικής ανσάμπλ

Τέλη Φεβρουαρίου τα αποκαλυπτήρια της νέας Εθνικής ανσάμπλ

Η Εθνική ομάδα ανσάμπλ, με ανανεωμένη σύνθεση κάνει τα αποκαλυπτήρια της για το 2018, στο Κύπελλο Καλαμάτας το τριήμερο 23-25 Φεβρουαρίου.

Οι τρεις «παλιές» της ομάδας, Μαριάννα Μανδέλλου, Ζωή Ντίτσιου, Μυρτώ Αθανασουλάκη μαζί με την προσθήκη των τριών νέων κοριτσιών Διώνη Διώχνου, Αύρα Ντούρο και Ιωάννα Τζιατζιά θα αποτελέσουν τη νέα Εθνική ομάδα ανσάμπλ με σκοπό μια χρονιά με μεγαλύτερες επιτυχίες, σχετικά με το… φτωχό 2017.

Τα αποκαλυπτήρια των νέων προγραμμάτων θα γίνουν στο Κύπελλο Καλαμάτας (23-25 Φεβρουαρίου) Από εκεί και πέρα η Εθνική ομάδα θα συμμετάσχει σε άλλα δυο τουρνουά. Το διεθνές τουρνουά «Aphrodite Cup 2018» στο Παλαιό Φάληρο (16-18 Μαρτίου) και το Παγκόσμιο Κύπελλο της Σόφιας (30 Μαρτίου-1 Απριλίου). Όλα αυτά βέβαια γίνονται με διπλό απώτερο, μεγάλο στόχο το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στη Γκουαδαλαχάρα της Ισπανίας (1-3 Ιουνίου) και το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην Σόφια (10-16 Σεπτεμβρίου).

Όπως δήλωσε μάλιστα η ομοσπονδιακή προπονήτρια, Ιρίνα Ιλίεβα:

«Έχουμε μία καινούργια ομάδα, που δουλεύει μαζί στις προπονήσεις εδώ και αρκετό διάστημα και είμαστε ευχαριστημένοι από την εικόνα και από την πρόοδο των κοριτσιών. Βρισκόμαστε σε προαγωνιστική περίοδο, αλλά προχωράμε καλά και πολύ σύντομα θα είμαστε έτοιμοι για να παρουσιάσουμε στους κριτές και στο κοινό τα προγράμματά μας.

Έχουμε αλλάξει τις χορογραφίες και τη μουσική στα δύο προγράμματά μας. Κυρίως, όμως, έχουμε βάλει πολύ υψηλότερο δείκτη δυσκολίας. Φέτος έγιναν κάποιες αλλαγές στον Κώδικα Βαθμολογίας της FIG και θεώρησα ότι έπρεπε να ανεβάσουμε το επίπεδο δυσκολίας και να διεκδικήσουμε κάτι παραπάνω, παρότι τα παιδιά ζορίζονται. Πιστεύω ότι τελικά θα τα καταφέρουν. Δουλεύουμε καθημερινά, με στόχο να παρουσιάσουμε κάτι πολύ πιο δύσκολο και απαιτητικό από πέρσι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ