Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: Και στην τελική γιατί τόση γκρίνια στον ΠΑΟΚ για μια ήττα; Του βγήκε η κούραση της Ευρώπης...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΤΟ10.gr

Προκλητική ανακοίνωση της ΕΙΟ : Ξέχασε την Μπεκατώρου, ασχολούνται με τις καρέκλες!

Απίστευτη ανακοίνωση από την Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία, που επιτίθεται στον Λευτέρη Αυγενάκη επειδή της πάγωσε την επιχορήγηση!

Προκλητική ανακοίνωση της ΕΙΟ : Ξέχασε την Μπεκατώρου, ασχολούνται με τις καρέκλες! | to10.gr

Η ελληνική κοινωνία συντάσσεται από το τεράστιο σκάνδαλο, το έγκλημα που αποκάλυψε η Σοφία Μπεκατώρου. Τις κατηγορίες για σεξουαλική της κακοποίηση από μέλος της ΕΙΟ. Μέλος που ήδη έχει παραιτηθεί, από κάθε αθλητική θέση που κατείχε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η ΕΙΟ, λοιπόν, αν και θα έπρεπε από την πρώτη στιγμή να σταθεί στο πλευρό της Μπεκατώρου, με κάθε τρόπο, εξέδωσε μια κατάπτυστη ανακοίνωση, γνωρίζοντας τη χλεύη από το σύνολο του ελληνικού κοινού. Ενώ το ίδιο γίνεται και σήμερα, με την Ομοσπονδία να επιτίθεται στον Λευτέρη Αυγενάκη και την Κυβέρνηση, μετά την απόφαση του υφυπουργού αθλητισμού για πάγωμα της επιχορήγησης της ΕΙΟ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ανακοίνωση του Υφυπουργού Αθλητισμού αμέσως μετά τη χθεσινή προκήρυξη εκλογών για αναστολή της χρηματοδότησης της ΕΙΟ και διενέργεια ενός ακόμα οικονομικού ελέγχου αποδεικνύει περίτρανα το σχέδιο άλωσής της με οποιονδήποτε τρόπο.

Αυτός, άλλωστε, ήταν ο στόχος από την αρχή και σιγά σιγά η κοινή γνώμη καταλαβαίνει τι ακριβώς συμβαίνει. Οι μάσκες έπεσαν.

ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ

Ο πρώτος έλεγχος αποφασίστηκε από τον Υφυπουργό την ίδια ημέρα που στείλαμε εξώδικο στον εκλεκτό του, στέλνοντας τέσσερα άξια στελέχη της Οικονομικής Υπηρεσίας του Υφυπουργείου. Δημιούργησε δεύτερο έλεγχο με ανάθεση σε εταιρεία ορκωτών λογιστών για να μπορέσει να αποδείξει
τυχόν οικονομικά προβλήματα της Ομοσπονδίας και την σχετική έκθεση να χρησιμοποιούσε για την υπεράσπιση των εκλεκτών του.

Η ΕΙΟ με αλλεπάλληλες επιστολές ζήτησε από το Υφυπουργείο τα πορίσματα των ελέγχων τα οποία δεν μας δόθηκαν. Κατόπιν τούτου με εισαγγελική παραγγελία αιτηθήκαμε τις εκθέσεις των ελέγχων εντός 20 ημερών. Αν και έχουν περάσει περίπου δύο μήνες ο Υφυπουργός δεν σεβάστηκε ούτε την
εισαγγελική παραγγελία.

Σύμφωνα με τις οδηγίες του Υφυπουργού προκηρύξαμε νόμιμα εκλογές για τις 14 Μαρτίου. Τι πιο δημοκρατικός τρόπος για την ανάδειξη νέας διοίκησης μέσα από τα σωματεία. Αυτή είναι η απάντησή μας στο «δεν έχουμε τσίπα» του κ. Αυγενάκη. Ο κ. Αυγενάκης δεν καταλαβαίνει ότι η αναγγελία του νέου ελέγχου προσβάλλει τα πανάξια στελέχη της Οικονομικής Υπηρεσίας που διενήργησε τον πρώτο έλεγχο, καθώς επίσης ότι δυσφημεί με αυτόν τον τρόπο και την εταιρεία ορκωτών λογιστών τους οποίους αυτός επέλεξε με ανάθεση και όχι με διαγωνισμό.

Ο έλεγχος της ΑΑΔΕ είναι χαρά για εμάς, γιατί αναγγέλλοντάς τον λίγες ώρες μετά την προκήρυξη εκλογών, που θα γίνουν σύμφωνα με το δικό του νόμο, δείχνει ξεκάθαρα τον πανικό των εκλεκτών του για τη συντριβή τους στις επερχόμενες εκλογές».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από