Πιονγκτσάνγκ 2018 : Η Άντερσον διατήρησε τα «σκήπτρα» της στο slopestyle

Πιονγκτσάνγκ 2018 : Η Άντερσον διατήρησε τα «σκήπτρα» της στο slopestyle

Το δεύτερο σερί χρυσό Ολυμπιακό μετάλλιο της καριέρας της κατέκτησε η Τζέιμι Άντερσον στο slopestyle. Η Αμερικανίδα αθλήτρια της χιονοσανίδας, η οποία είχε στεφθεί «χρυσή» Ολυμπιονίκης πριν από τέσσερα χρόνια στο Σότσι, έδωσε «μάχη» με τους δυνατούς ανέμους που έπνεαν στο Phoenix Park και οι οποίοι είχαν ως αποτέλεσμα να καθυστερήσει η έναρξη του τελικού, […]

Το δεύτερο σερί χρυσό Ολυμπιακό μετάλλιο της καριέρας της κατέκτησε η Τζέιμι Άντερσον στο slopestyle. Η Αμερικανίδα αθλήτρια της χιονοσανίδας, η οποία είχε στεφθεί «χρυσή» Ολυμπιονίκης πριν από τέσσερα χρόνια στο Σότσι, έδωσε «μάχη» με τους δυνατούς ανέμους που έπνεαν στο Phoenix Park και οι οποίοι είχαν ως αποτέλεσμα να καθυστερήσει η έναρξη του τελικού, και διατήρησε τον τίτλο της.

Να σημειώσουμε πως στον τελικό μετείχαν όλες οι αθλήτριες του αγωνίσματος, καθώς τα προκριματικά του Σαββάτου ματαιώθηκαν, εξαιτίας των κακών καιρικών συνθηκών.

Μονάχα πέντε αθλήτριες κατάφεραν να ολοκληρώσουν την πρώτη προσπάθειά τους στον τελικό χωρίς να πέσουν και η Άντερσον συγκέντρωσε σε αυτή 83 βαθμούς, συγκομιδή που της έδωσε ένα προβάδισμα σχεδόν 10 βαθμών πριν από την δεύτερη προσπάθεια.

Τελικά αυτό της επέτρεψε να κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο, αφού η Λόρι Μπλάουιν από τον Καναδά συγκέντρωσε 76.33 βαθμούς στην δεύτερη προσπάθειά της, ενώ η Ένι Ρουκαγιάρβι από τη Φινλανδία, η οποία ήταν δεύτερη στο αγώνισμα στο Σότσι, συμπλήρωσε την τριάδα του βάθρου με 75.38 βαθμούς στην δεύτερη προσπάθειά της.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ