Αυτοκτόνησε πρώην προπονητής Ολυμπιακής ομάδας μετά από κατηγορίες για σεξουαλική κακοποίηση

Αυτοκτόνησε πρώην προπονητής Ολυμπιακής ομάδας μετά από κατηγορίες για σεξουαλική κακοποίηση

Ο πρώην προπονητής της Ολυμπιακής ομάδας γυμναστικής των ΗΠΑ έθεσε τέλος στη ζωή του αφού βρέθηκε αντιμέτωπος με κατηγορίες για σεξουαλική κακοποίηση.

Ο Τζον Γκέντερτ, πρώην προπονητής της ομάδας γυμναστικής γυναικών των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, έβαλε τέλος στη ζωή του λίγες ώρες αφότου είχαν ασκηθεί σε βάρος του κατηγορίες για σεξουαλική κακοποίηση και εμπορία ανθρώπων.

Ο 63χρονος πρώην προπονητής αντιμετώπιζε 24 κατηγορίες για σωματική, λεκτική και σεξουαλική κακοποίηση των θυμάτων του για αρκετά χρόνια στον σύλλογο του, στον οποίο είχε εργαστεί ως γιατρός και ο Λάρι Νάσαρ. Ο τελευταίος ήταν πρώην γιατρός της αμερικανικής ομάδας γυμναστικής κι έχει καταδικαστεί σε ισόβια για πολλαπλή σεξουαλική κακοποίηση, όπως πρόσθεσε η εισαγγελέας του Μίτσιγκαν, Ντάνα Νέσελ.

Ο Γκέντερτ ήταν επικεφαλής της ομάδας γυμναστικής γυναικών των ΗΠΑ στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2012 και συνεργάστηκε στενά με τον γιατρό της ομάδας Λάρι Νασάρ, ο οποίος καταδικάστηκε σε φυλάκιση έως 300 ετών το 2018 για κακοποίηση περισσότερων από 250 κοριτσιών.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ