Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: Πρεμιέρα στο Euro με βροχές στην Ελλάδα. Ότι πρέπει...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Επανεκκίνηση στην ιστιοπλοΐα από το Πανελλήνιο πρωτάθλημα 420 στο Ν.Ο. Παλαιού Φαλήρου

Η επανεκκίνηση της ιστιοπλοΐας αρχίζει την Πέμπτη από τον ιστορικό Ν.Ο. Παλαιού Φαλήρου ο οποίος έχει αναλάβει τη διοργάνωση του πανελλήνιου πρωταθλήματος 420 που αποτελεί και αγώνα πρόκρισης για τη συγκρότηση της εθνικής ομάδας.

Επανεκκίνηση στην ιστιοπλοΐα από το Πανελλήνιο πρωτάθλημα 420 στο Ν.Ο. Παλαιού Φαλήρου | to10.gr

Η επανεκκίνηση της ιστιοπλοΐας αρχίζει την Πέμπτη από τον ιστορικό Ν.Ο. Παλαιού Φαλήρου ο οποίος έχει αναλάβει τη διοργάνωση του πανελλήνιου πρωταθλήματος 420 που αποτελεί και αγώνα πρόκρισης για τη συγκρότηση της εθνικής ομάδας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθώντας πιστά το υγειονομικό πρωτόκολλο της ΓΓΑ οι αθλητές και οι αθλήτριες που θα λάβουν μέρος στον αγώνα θα πρέπει να υποβληθούν σε rapid test. Γι’ αυτό και η πρόεδρος της ΕΙΟ Νίκη Αναστασίου έστειλε επιστολή στον Δήμαρχο Π. Φαλήρου Γιάννη Φωστηρόπουλο ζητώντας τη βοήθειά του έτσι ώστε συνεργείο του ΕΟΔΥ να βρίσκεται στον Ν.Ο.Π.Φ. στις 13 Μαΐου και οι ιστιοπλόοι να υποβληθούν στο απαραίτητο τεστ.

Συγκεκριμένα η επιστολή της προέδρου της ΕΙΟ αναφέρει τα εξής:

Αγαπητέ κ. Δήμαρχε,

Χρόνια πολλά με υγεία και πάντα επιτυχίες προς όφελος των δημοτών του Π. Φαλήρου.

Αφορμή για την επικοινωνία μας αποτελεί το γεγονός ότι η επανεκκίνηση της Ιστιοπλοΐας , του αθλήματος που έχει χαρίσει ατέλειωτες διακρίσεις στην πατρίδα μας, μετά από μήνες απραξίας λόγω της πανδημίας, γίνεται αυτήν την εβδομάδα (13-16/05/2021) με φορέα έναν ιστορικό και πολυνίκη Όμιλο, τον Ναυτικό Όμιλο Π. Φαλήρου, ο οποίος έχει αναλάβει την διοργάνωση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος 420, που αποτελεί πρόκριση για την αντίστοιχη Εθνική μας Ομάδα.

Να σημειώσουμε εδώ ότι ο Ν.Ο.Π.Φ. ασχολείται ιδιαίτερα με την συγκεκριμένη κατηγορία σκαφών και έχει χαρίσει πολλά μετάλλια στην Ελλάδα. Ακολουθώντας με ευλάβεια το επιστημονικό υγειονομικό πρωτόκολλο της ιστιοπλοΐας, εγκεκριμένο από την Επιστημονική Επιτροπή της Γ.Γ.Α. στις 29/04/2021, όλοι οι αθλητές και οι αθλήτριες θα πρέπει να υποβληθούν σε rapid test την ημέρα της προσέλευσής τους στο Πρωτάθλημα,δηλ. στις 13/05/ 2021.

Απευθυνόμαστε, λοιπόν, σε εσάς (γνωρίζοντας από πρώτο χέρι ως δημότης Π. Φαλήρου τη στήριξή σας στον αθλητισμό και βέβαια την ιστιοπλοΐα) ζητώντας την βοήθειά σας ,ώστε συνεργείο του ΕΟΔΥ να βρίσκεται στον Όμιλο την συγκεκριμένη ημερομηνία και οι ιστιοπλόοι μας απρόσκοπτα να υποβληθούν σε δωρεάν test.

Ευελπιστώντας στην βοήθειά σας, Με ειλικρινή εκτίμηση, Η Πρόεδρος Νίκη Αναστασίου

Latest News

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από