Μεγάλες ιστιοδρομίες σε τέσσερα περιφερειακά πρωταθλήματα Οπτιμιστ και Λέιζερ 4,7

Μεγάλες ιστιοδρομίες σε τέσσερα περιφερειακά πρωταθλήματα Οπτιμιστ και Λέιζερ 4,7

Μεγάλη αγωνιστική και οργανωτική επιτυχία σημείωσαν τα περιφερειακά πρωταθλήματα Οπτιμιστ και Λέιζερ 4,7 σε τέσσερις περιοχές της χώρας.

Μεγάλη αγωνιστική και οργανωτική επιτυχία σημείωσαν τα περιφερειακά πρωταθλήματα Οπτιμιστ και Λέιζερ 4,7 σε τέσσερις περιοχές της χώρας. Σε όλους τους αγώνες έγιναν από 9 ιστιοδρομίες και το επίπεδο ηταν υψηλό.

Οι καιρικές συνθήκες ήταν καλές και οι 453 αθλητές και αθλήτριες μετά από πολύ καιρό λόγω της πανδημίας τα έδωσαν όλα και απόλαυσαν τις κούρσες. Οι διοργανωτές και οι συμμετέχοντες ιστιοπλόοι τήρησαν πιστά το υγειονομικό πρωτόκολλο της επιστημονικής επιτροπής της ΕΙΟ όπως έχει εγκριθεί από την αντίστοιχη επιτροπή της ΓΓΑ.

Στις εγκαταστάσεις του «Athens International Sailing Center» ο Ν.Α.Σ. διοργάνωσε το περιφερειακό πρωτάθλημα Οπτιμιστ με τη συμμετοχή 216 σκαφών. Την πρώτη θέση κατέκτησε ο Α. Πιπεράκης του Ν.Ο.Λαγονησίου και ακολούθησαν ο Ι. Παναγόπουλος του Α.Ν.Ο.Γλυφάδας και ο Κ. Πορτοσάλτε του ίδιου ομίλου. Ο Ι. Ο. Πόρτο Ράφτη διοργάνωσε το πρωτάθλημα Ευβοϊκού.

Στα Όπτιμιστ έλαβαν μέρος 62 σκάφη και νικήτρια ήταν η Ε. Χουλιάρα του Ν.Α.Ο. Λευρεωτικής. Δεύτερος ήταν ο Ε. Δανιήλ του Ν.Ο.Ραφήνας «Αλκυών» και την τρίτη η Δ. Σαμαρά του Ν.Α.Ο.Μάτι. Στα Λέιζερ 4, 7 αγωνίστηκαν 26 σκάφη.

Πρώτος ήταν ο Δ. Πετριανός του Ν.Α.Ο. Μάτι και ακολούθησαν ο Δ. Καλπογιαννάκης του ίδιου ομίλου και ο Δ. Κανδύλης του Ν.Ο. Αρτέμιδος Σπάτων. Το περιφερειακό πρωτάθλημα Νοτίου Ελλάδας συνδιοργάνωσαν ο Ι.Ο.Πατρών και ο Α.Ι.Ο. Ρίου «Ιάσων».

Στα Όπτιμιστ έτρεξαν 43 σκάφη και νικητής αναδείχθηκε ο Γ. Λημνιός του Ν.Ο. Καλαμάτας «ο Ποσειδών». Στη δεύτερη θέση τερμάτισε η Ο. Θ. Δούσκα του Ι.Ο.Πατρών και στην τρίτη η Α. Νταγκουνάκη του ίδιου ομίλου. Στην κατηγορία Λέιζερ 4, 7 αγωνίστηκαν 21 σκάφη και την πρώτη θέση πήρε ο Ν. Γεωργόπουλος του Ι.Ο. Πατρών.

Δεύτερος ήταν ο Α. Μάλλιος του Ν.Α.Σ. Καλαμάτας «Αίολος» και την τρίτη ο Ν. Χριστόπουλος του Α.Ι.Ο. Ρίου «Ιάσων». Ο Ν.Α.Ο. Καλαμαριάς Θεσσαλονίκης διοργάνωσε το περιφερειακό πρωτάθλημα Β. Ελλάδας. Τα Όπτιμιστ έγιναν με 57 συμμετοχές και την πρώτη θεση κατέλαβε η Η. Παπαδοπούλου του Ο.Φ.Θαλλάσης.

Ακολούθησαν η Δ. Θεοδωρακοπούλου του ίδιου ομίλου και ο Γ. Μπεναξίδης του Ν. Ο. Θεσσαλονίκης. Στα 28 Λέιζερ 4, 7 κέρδισε ο Α. Γκαρίπης του Ο.Φ.Θαλάσσης. Την δεύτερη θέση κατέλαβε η Ε. Καλιπτσίδη του Ν.Ο.Θεσσαλονίκης και την τρίτη η Α. Παπαγεωργίου του ίδιου ομίλου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ